EGZOTIČNE PORODIČNE AVANTURE

PORODICNE-AVANTURE

U potrazi ste za idealnim odmorom koji će zadovoljiti potrebe cele porodice i u kojem ćete svi podjednako uživati? Balans relaksacije i avanture, tropskih plaža i ukusne hrane, istraživanje nove kulture? Želite da svojoj deci pokažete svet koji ih okružuje i omogućite sticanje neprocenjivog životnog iskustva, da doživite porodičnu avanturu i napunite albume slikama prelepih svetskih destinacija, uz potpuno bezbedno okruženje i sigurnost Vaše dece?

Manga Trip je na osnovu dugogodišnjeg iskustva u organizaciji egzotičnih putovanja i uz potpuno razumevanje potreba porodica sa decom, pripremio specijalnu ponudu porodičnih putovanja! Programi  su osmišljeni u skladu sa uzrastom dece i njihovim interesovanjima, pa smo tako posebno izdvojili putovanja sa vrlo malom decom od putovanja sa starijom i samostalnijom decom, uz pratnju izuzetno obučenih turističkih vodiča, koji veći deo godine provode na istim destinacijama. Takodje, postoji i mogućnost korišćenja usluga animatora, koji će povremeno zanimati decu i ulepšati im boravak na dalekoj destinaciji.

Neka egzotična putovanja postanu vaša porodična tradicija, a vaša deca neustrašivi, mali putnici, zauvek radoznali i u potrazi za novim znanjima i iskustvom.

EGZOTIČNA PUTOVANJA ZA PORODICE SA DECOM


TAJLAND / BANGKOK + KO SAMUI

Zakoračite u „zemlju osmeha “ i upoznajte se sa najpitomijom religijom na svetu koja vlada ovom zemljom kontrasta. Potpuni balans užurbanog Bangkoka i idiličnog tropskog ostrva Koh Samui. Istražite fascinantnu istoriju i jedinstveno istorijsko nasleđe sakriveno među zlatnim hramovima koji ostavljaju bez daha svojom veličinom i raskošću. Zaplovite kraljevskom rekom Čao Prajom i  upoznajte život na vodi, drugo lice ove impresivne zemlje. Otkrijte tajne tajlandske kuhinje i uživajte u egzotičnim specijalitetima. Okruženi gustim džunglama i kokosovim palmama, prepustite se tropskoj atmosferi na najlepšim svetskim plažama i doživite odmor o kakvom ste oduvek maštali. Upoznajte vašu decu sa drugačijim svetom i omogućite im sticanje neprocenljivog životnog iskustva.

Za plan i program puta klikni OVDE


ŠRI LANKA / KANDY + IKADUWA

Osetite čari poslednje divlje egzotike na svetu i prihvatite Manga porodični izazov! Beskrajne, tropske plaže, ruševine iz nekih zaboravljenih vremena, priroda i neopisivo lepe boje, divlji slonovi koji slobodno tumaraju ostrvom, pretoplo more, ukusna hrana, plantaže čajeva i ljubazni domaćini, pružiće neprocenjivo životno iskustvo celoj porodici i napuniti porodične albume spektakularnim slikama. Istražite biser orijenta, mističnu Šri Lanku!

Za plan i program puta klikni OVDE


ZANZIBAR / STONE TOWN + KENDWA

Nezamislive različitosti afričkog tla menjaju poglede na svet: šume prepune retkih vrsta biljnog i životinjskog sveta, siromašna sela puna života lokalnog stanovništva koji će mališanima biti pravi doživljaj i lekcija koju će zauvek zapamtiti. Zaboravite na sve što ste čuli i mislili da znate o Zanzibaru i Africi i dozvolite Vašoj porodici luksuz da ih samo čulima upoznate! Budite deo drugačijeg sveta u kojem je Hakuna Matata jedini životni moto!

Za plan i program puta klikni OVDE

Porodična putovanja - Manga Travel