Beograd, Ruzveltova 10, Tel. +381 11-40-95-295 [email protected] Novi Sad, Jevrejska 13, Tel. +381 21-300-68-99

EGZOTIČNE PORODIČNE AVANTURE

PORODICNE-AVANTURE

U potrazi ste za idealnim odmorom koji će zadovoljiti potrebe cele porodice i u kojem ćete svi podjednako uživati? Balans relaksacije i avanture, tropskih plaža i ukusne hrane, istraživanje nove kulture? Želite da svojoj deci pokažete svet koji ih okružuje i omogućite sticanje neprocenjivog životnog iskustva, da doživite porodičnu avanturu i napunite albume slikama prelepih svetskih destinacija, uz potpuno bezbedno okruženje i sigurnost Vaše dece?

Manga Trip je na osnovu dugogodišnjeg iskustva u organizaciji egzotičnih putovanja i uz potpuno razumevanje potreba porodica sa decom, pripremio specijalnu ponudu porodičnih putovanja! Programi  su osmišljeni u skladu sa uzrastom dece i njihovim interesovanjima, pa smo tako posebno izdvojili putovanja sa vrlo malom decom od putovanja sa starijom i samostalnijom decom, uz pratnju izuzetno obučenih turističkih vodiča, koji veći deo godine provode na istim destinacijama. Takodje, postoji i mogućnost korišćenja usluga animatora, koji će povremeno zanimati decu i ulepšati im boravak na dalekoj destinaciji.

Neka egzotična putovanja postanu vaša porodična tradicija, a vaša deca neustrašivi, mali putnici, zauvek radoznali i u potrazi za novim znanjima i iskustvom.

EGZOTIČNA PUTOVANJA ZA PORODICE


samui-porodicnoZakoračite u „zemlju osmeha “ i upoznajte se sa najpitomijom religijom na svetu koja vlada ovom zemljom kontrasta. Potpuni balans užurbanog Bangkoka i idiličnog tropskog ostrva Koh Samui. Istražite fascinantnu istoriju i jedinstveno istorijsko nasleđe sakriveno među zlatnim hramovima koji ostavljaju bez daha svojom veličinom i raskošću. Zaplovite kraljevskom rekom Čao Prajom i  upoznajte život na vodi, drugo lice ove impresivne zemlje. Otkrijte tajne tajlandske kuhinje i uživajte u egzotičnim specijalitetima. Okruženi gustim džunglama i kokosovim palmama, prepustite se tropskoj atmosferi na najlepšim svetskim plažama i doživite odmor o kakvom ste oduvek maštali. Upoznajte vašu decu sa drugačijim svetom i omogućite im sticanje neprocenljivog životnog iskustva.

Za plan i program puta klikni OVDE


chiangmai-porodicno

Ukoliko želite da upoznate Tajland, ovo putovanje predstavlja pravi izbor koji će vam otkriti sve čari Zemlje smeha i neizmerno obogatiti životno iskustvo. Od fascinantnog Bangkoka, eksplozije svetlosti i boja, najznačajnijeg grada jugo-istočne Azije i najveće tajlandske riznice, centrom duhovnih i kulturnih vrednosti, do odmora na egzotičnim plažama Puketa, koje krase toplo Andamansko more, uz spektakularne zalaske sunca, pa sve do Čang Mai-a, kulturno- najznačajnijeg grada severnog Tajlanda, smeštenog u podnožju najviših planina u zemlji, netaknutog rezervata šume, vrtloglavih vodopada, toplih izvora i mirnih sela uz mnoštvo avantura: kampovi, svetilišta, prodavnica suvenira. Tajland ima savršene sastojke za rajski porodični odmor sa kojeg ćete poneti mnogo uspomena i upoznati jednu potpuno drugačiju kulturu i način življenja.

Za plan i program puta klikni OVDE


phuket-porodicno

Posetite Puket – živopisan i kosmpolitski, utočište hedonista i jednu od najčuvenijih svetskih destinacija. Puket je pravi tropski raj: kristalno prozirna voda, prelepi koralni sprudovi, 16 plaža iz snova koje ljubiteljima sportova na vodi nude najrazličitije sadržaje. Pored nestvarno lepih plaža, prepuno je prirodnih atrakcija: šumovite planine, doline prepune egzotičnih životinja i raznovrsnog biljnog sveta. Osetite duh življenja obilaskom ribarskih sela, otvorenih marketa sa svežom i ukusnom morskom hranom, egzotičnim voćem i povrćem koje nude ljubazni i nasmejani prodavci. Puket pruža najrazličitije sadržaje: od jahanja slonova, obilaska vodenih parkova, trekinga po džungli do uzbudljivog noćnog života. Uživajte u ovom rajskom mestu, okruženom  nestvarnim predelima, bujnom vegetacijom i posmatrajte spektakularne zalaske sunca uz ispijanje egzotičnih koktela od tropskog voća. Odmor na Puketu predstavljaće pravo zadovoljstvo svim članovima porodice, bez obzira na uzrast.

Za plan i program puta klikni OVDE


phuket-bkk-porodicno

Posetite Tajland, neodoljivu kombinaciju prirodnih lepota, fascinantne istorije i čuvenog gostoprimstva, začinjenu upečatljivom kuhinjom, iznenađujuće pogodnu za obilazak. Doživite Manga porodičnu avanturu, balans egzotičnog odmora na Puketu, jednoj od najčuvenijih svetskih destinacija, čije su plaže među najlepšima na svetu i anđeoskog grada Bangkoka, koji udara kao grom iz vedra neba dok vrućina i haotična atmosfera, uzbuđuju energijom. Kulturološki šok. Fascinantni hramovi, preukusna ulična hrana i šoping ostavljaju malo vremena za odmor. Vreva, gužva, buka, tuk- tuk vozila, turisti iz čitavog sveta u svojoj egzotičnoj priči. Dopustite nam da Vam pokažemo najlepšu verziju ove prelepe zemlje, koja će Vam pružiti ogromno životno iskustvo.

Za plan i program puta klikni OVDE


tokio-porodicno

Posetite Japan, Zemlju budućnosti, fascinantnu mešavinu drevne tradicije, istorije i kulture uz najnovije tehnološke inovacije, koja će celoj porodici pružiti izuzetno zadovoljstvo. Ceremonije čaja, bonsai, samuraji, graciozne gejše i dalje drže posebno mesto u životima Japanaca. Iako je istorija Japana izuzetno zanimljiva i bogata događajima, današnji Japan podjednako fascinira svojom vrhunskom tehnologijom i pravim arhitektonskim čudima. Osetite istinski ukus Orijenta u poseti gradskim pijacama i nakon grebanja površine, uplovite u svet misterija i intrige. Bilo da želite da probate hranu koju do sada niste ili da idete u kupovinu u neki od najboljih svetskih šoping oblasti, Japan je pravo mesto za vas.

Za plan i program puta klikni OVDE


bali-porodicno

Istražite drevnu kulturu autentičnog Balija, uživajte u predivnim krajolicima, idiličnim plažama, tirkiznom, bistrom moru koje odmara oči i doživite Manga- Bali porodičnu avanturu, koja će vam priuštiti nezaboravno životno iskustvo i mnogo lepih uspomena.

Za plan i program puta klikni OVDEikaduva

Osetite čari poslednje divlje egzotike na svetu i prihvatite Manga porodični izazov! Beskrajne, tropske plaže, ruševine iz nekih zaboravljenih vremena, priroda i neopisivo lepe boje, divlji slonovi koji slobodno tumaraju ostrvom, pretoplo more, ukusna hrana, plantaže čajeva i ljubazni domaćini, pružiće neprocenjivo životno iskustvo celoj porodici i napuniti porodične albume spektakularnim slikama. Istražite biser orijenta, mističnu Šri Lanku!

Za plan i program puta klikni OVDE

Porodična putovanja - Manga Travel