ZANZIBAR WHITE SAND LUXURY VILLAS & SPA 5* - Kizimkazi


Lokacija: Moderan hotelski kompleks, izgradjen po holističkim eko principima, smešten je direktno na plaži Paje, jednoj od najlepših plaža na svetu. Direktna lokacija uz obalu omogućava pogled na savršenu tropsku panoramu – kombinaciju tirkizne boje vode Indijskog okeana i blistavobele peščane plaže. Plaža Paje se nalazi na istočnoj obali ostrva i udaljena je oko 40 km od Stone Town-a, starog grada Zanzibara. Najbliži grad je Jambiani, udaljen oko 4 km. Od aerodroma na Zanzibaru hotel je udaljen oko 40 km.

Hotel: U okviru kompleksa gostima su na raspolaganju 2 restorana u kojima se služe specijaliteti regionalne ili internacionalne kuhinje, kao i 3 bara u kojima mogu uživati u raznovrsnim pićima i koktelima. Kompleks u svom sastavu ima 2 bazena – glavni i dečji, suvenirnicu, butik, parking i sobe za sastanke. WiFi je gostima dostupan uz doplatu. Usluga čuvanja dece moguća je uz doplatu.

Smeštaj: Hotel ima 3 sobe i 11 vila.

Villa Typ 1: oko 250-300 m², sa pogledom na more ili pogledom na bazen. Sve vile imaju klimu, sef, prostor za sedenje, sto, dasku za peglanje, frižider, aparat za kafu/čaj, trpezarijski sto, mini bar: voda, alkoholna i bezalkoholna pića, telefon, sat TV, internet (u spavaćoj sobi), kupatilo, bade mantil, papuče, fen i balkon ili terasu sa ležaljkama i prostorom za sedenje.

2 Bedroom Villa – Family: oko 350-400 m², sa strane mora ili bazena, sa ograničenom pogledom na more, pogledom na plažu ili pogledom na bazen. Sastoji se od dnevnog boravka i dve dvokrevetne sobe bez spojnih vrata. Sve vile imaju klimu, sef (besplatno), prostor za sedenje, kauč, sto, peglu, dasku za peglanje, veš mašinu, frižider, aparat za kafu/čaj, trpezarijski sto, minibar: voda, bezalkoholna i alkoholna pića, telefon, sat TV, radio, internet (u dnevnom boravku), kupatilo, bade mantil, papuče, fen i balkon ili terasu sa ležaljkama.

5 Bedroom Villa – Presidental: oko 300-500 m², sa strane bazena, sa ograničenim pogledom na more, pogledom na baštu ili pogledom na bazen. Sastoji se od dnevnog boravka i pet spavaćih soba. Sve vile imaju klimu, sef, prostor za sedenje, kauč, sto, peglu, dasku za peglanje, veš mašinu, kuhinju, frižider, električni šporet ili šporet na plin, mikrotalasnu, aparat za kafu/čaj, trpezarijski sto, minibar: voda, alkoholna i bezalkoholna pića, telefon, sat TV, radio, internet, kupatilo, fen, balkon ili terasu sa djakuzijem i ležaljkama.

Usluga: polupansion, all inclusive.

Sport i fitness:
Uz doplatu: fitnes centar; surfovanje, jedrenje, kajak, ribolov.

Wellness:
Uz doplatu:
 sauna i masaže.