WARIDI BEACH RESORT & SPA 4* - Kiwengwa


Lokacija: Hotel je smešten direktno na beloj peščanoj plaži Pwani Mchangani i predstavlja savršeno mesto za opuštanje ili pak aktivno istraživanje okoline biciklom. Smešten je u blizini sela Matemve na severoistočnoj obali Zanzibara. Od Stone Town-a, glavnog grada ostrva sa istorijskim starim gradom, udaljen je 46 km, dok je od medjunarodnog aerodroma udaljen 40 km.

Hotel: U okviru hotelskog kompleksa gostima su na raspolaganju 2 restorana (glavni restoran / shisha bar i restoran) u kojima se služe specijaliteti regionalne i mediteranske kuhinje. Osim toga, gostima je na raspolaganju i „Shisha Bar“ u kojem svakodnevno od 10:00h do 22:00h mogu uživati u raznovrsnim pićima i koktelima. Hotel u svom sastavu ima i 2 bazena – jedan na otvorenom i jedan u okviru wellnes dela. Besplatan WiFi je gostima dostupan na recepciji hotela, u javnim prostorima, u baru i na bazenu.

Smeštaj: Hotel ima 30 soba i 32 bungalova.

Classic Room: oko 30 m², u glavnoj zgradi. Sve sobe imaju klimu, sef, ventilator, minibar (uz doplatu), TV (u spavaćoj sobi), kupatilo, fen i balkon ili terasa sa garniturom za sedenje. Krevetac uz doplatu, zahtev i rezervacija obavezni.

Garden Room: oko 25 m². Sve sobe imaju klimu, sef, ventilator, minibar (uz doplatu), TV (u spavaćoj sobi), kupatilo, fen i balkon ili terasa sa garniturom za sedenje.

Ocean View Room: oko 25 m², sa pogledom na more. Sve sobe imaju klimu, sef, ventilator, minibar (uz doplatu), TV (u spavaćoj sobi), kupatilo, fen i balkon ili terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: pun pansion.

Sport i fitness:
Uz doplatu: teretana, odbojka na pesku, stoni tenis, surfovanje, škola surfovanja, kitesurfing, ronjenje, PADI škola ronjenja, kanu, skijanje na vodi, ribolov.

Wellness:
Uz doplatu:
masaže i kozmetički tretmani.

Zabava: tematske večeri, bilijar.