TULIA ZANZIBAR UNIQUE BEACH RESORT 5* - Kiwengwa


Lokacija: Resort je smešten na istočnoj obali Zanzibara, direktno na poznatoj plaži Pongwe. U okruženju luksuznih vila i bungalova izgradjenih na tradicionalan način nalazi se predivan botanički vrt. Hotel je od Kiwengwe udaljen oko 5 km, a od medjunarodnog aerodroma oko 34 km.

Hotel: U okviru hotelskog kompleksa gostima je na raspolaganju restoran „Cobia“ u kojem se služe specijaliteti regionalne i međunarodne kuhinje, poput ribe i plodova mora, jela sa roštilja i organske hrane, kao i bar u kojem svakodnevno mogu uživati u raznovrsnim pićima i koktelima. Hotel u svom sastavu ima bazen sa toboganima i integrisanim dečjim bazenom, suvenirnicu, butik, zlataru, lekara i parking. Besplatan WiFi je gostima dostupan u celom hotelu i aneksu. Usluga čuvanja dece moguća je uz doplatu.

Smeštaj: Hotel ima 16 soba i 16 bungalova.

Luxury Seafront Villa: oko 80 m², sa pogledom na more. Sve vile imaju klimu, sef (besplatno), sofu, sto, aparat za kafu/čaj, minibar (besplatno), telefon, internet (besplatno), TV, kupatilo, bade mantil, papuče, fen i terasu sa ležaljkama i privatnom baštom. Krevetac bez doplate, zahtev i rezervacija obavezni.

Royal Garden Villa: oko 90 m². Sve vile imaju klimu, sef (besplatno), sofu, sto, frižider, aparat za kafu/čaj, minibar (besplatno), telefon, internet (besplatno), TV, kupatilo, bade mantil, papuče, fen i terasu sa ležaljkama, garniturom za sedenje i privatnom baštom. Krevetac bez doplate, zahtev i rezervacija obavezni.

Deluxe Garden Bungalow: oko 50 m². Svi bungalovi imaju klimu, sef (besplatno), sto, aparat za kafu/čaj, minibar (besplatno), internet (besplatno), TV, kupatilo, bade mantil, papuče, fen i terasu sa ležaljkama, garniturom za sedenje i privatnom baštom. Krevetac bez doplate, zahtev i rezervacija obavezni.

Deluxe Garden Bungalow with Partial Sea View: oko 50 m², sa ograničenim pogledom na more. Svi bungalovi imaju klimu, sef (besplatno), sto, aparat za kafu/čaj, minibar (besplatno), telefon, internet (besplatno), TV, kupatilo, bade mantil, papuče, fen i terasu sa ležaljkama, garniturom za sedenje i privatnom baštom. Krevetac bez doplate, zahtev i rezervacija obavezni.

Usluga: noćenje s doručkom, polupansion, all inclusive.

Sport i fitness:
Uključeno u cenu: 
teretana, joga, fudbal na pesku.
Uz doplatu: jedrenje, kajak, kitesurfing, ronjenje, PADI škola ronjenja, parasailing, ribolov, biciklizam.

Wellness:
Uz doplatu:
masaže i kozmetički tretmani.

Zabava: predstave, muzika uživo.