HOTEL ZURI ZANZIBAR RESORT 5* - KendwaINDIVIDUALNI POLASCI / Primer ponude
(Avio karta sa svim taksama + hotel + transfer
)


Lokacija: Risort je smešten na predivnoj peščanoj plaži Kendwa, sa pogledom na tirkizno more i nezaboravne zalaske sunca. Ston Town je od hotela udaljen 55 km, a aerodrom 50 km.

Hotel: Novi hotelski kompleks nudi gostima restorane sa evropskom, afričkom, arapskom i indijskom kuhinjom, barove, infiniti bazen, terasu za sunčanje (suncobrani, ležaljke i peškiri – besplatno), butik, frizerski salon, prodavnicu suvenira, besplatan internet, wellness i yoga centar.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 3 vile, 6 apartmana i 46 bungalova.

Garden Bungalow: veličina oko 66 m², sa pogledom na vrt. Svi bunglovi imaju kupatilo, fen, klimu, mrežu protiv komaraca, sef, aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), telefon, internet, TV, terasu sa garniturom za sedenje.

Ocean Bungalow: veličina oko 66 m², sa pogledom na more. Svi bunglovi imaju kupatilo, fen, klimu, mrežu protiv komaraca, sef, aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), telefon, internet, TV, terasu sa garniturom za sedenje.

Zuri Jacuzzi Bungalow: veličina oko 66 m², sa delimičnim pogledom na more. Svi bunglovi imaju kupatilo (tuš, kadu sa djakuzijem), fen, klimu, mrežu protiv komaraca, sef, aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), telefon, internet, TV, terasu sa garniturom za sedenje.

Usluga: polupansion, punpansion i all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: fitnes.
Uz doplatu: yoga, surfovanje, jedrenje, ronjenje, kajak, ribolov.

Wellness:
Uz doplatu: spa, masaže.


Plan i program putovanja :

1. dan : Beograd – Zanzibar

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla i čekiranje za let do Zanzibar (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Sarajevo, Budimpešta…). Let do Zanzibara sa usputnim presedanjem. 

2 – 9 dan : Zanzibar 

Sletanje na Zanzibar. Transfer do odabranog smeštaja. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, kupanje, sunčanje i uživanje na prelepim plažama Zanzibara poput Paje i Kendwe. Predlažemo vam da istražite morski svet Indijskog okeana, posetite Jozani šumu i družite se sa Kolobus majmunima koji se mogu naći samo na Zanzibaru. Otkrijte na farmi začina zašto Zanzibar nazivaju ostrvom začina, plivajte sa delfinima i napravite nezaboravne fotografije na peščanoj adi na sredi okeana. Posetite Prison Island koje je dom džinovskim kornjačama koje mogu da porastu i do jednog metra i žive duže od sto godina, a najstarija među njima ima 192 godine! Istražite Stone Town, grad koji je dom mnogim kulturama: Svahili, arapskoj, indijskoj a prisutan je i uticaj zapadne kulture. 8 noćenja

9. dan : Zanzibar – Begrad

Check out iz hotela i odlazak na aerodrom. Čekiranje za let za Beograd sa usputnim presedanjem.

10. dan: Beograd

Dolazak na mesto polaska. Kraj programa.


Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296


Aranžman obuhvata:
-Avio prevoz (Beograd-Zanzibar-Beograd) sa uključenim svim taksama
-Povratni transfer (aerodrom-hotel-aerodrom)
-Noćenja po programu u hotelu na bazi odabrane usluge koju nudi
-Troškove organizacije putovanja

 Aranžman ne obuhvata:
-Vizu – plaćanje prilikom ulaska u zemlju (50 USD)
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske

-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje