NUNGWI BEACH RESORT BY TURACO 4* - NungwiLokacija: Smešten na jednoj od najpopularnijih plaža na Zanzibaru, na predivnoj beloj peščanoj plaži Nungwi. Aeorodorm je udaljen oko 60 km od hotela, a od centra sela Nungwi 500m.

Hotel: Opustite se u hotelu uredjenom u tradicionalnom zanzi stilu sa spektakularnim pogledom na more i direktnim izlazom na plažu. Gostima su na raspolaganju dva restorana (glavni i a la carte), koja služe internacionalne i domaće specijalitete, bar, gril na plaži, bazen (ležaljke, suncobrani i peškiri na bazenu i plaži besplatno), terasa na krovu i terasa za sunčanje, internet u zajedničkim prostorijama.

Usluga: polupansion, pun pansion, all inclusive

Smeštaj: Hotel ima ukupno 96 soba.

Garden View: sobe sa pogledom na vrt. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, klimu, sef, ventilator, frižider, aparat za kafu/čaj, telefon, sat TV, internet, balkon ili terasu.
Pool View: sobe sa pogledom na bazen. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, klimu, sef, ventilator, frižider, aparat za kafu/čaj, telefon, sat TV, internet, balkon ili terasu.
Partial Ocean View:
Ocean Facing
: sobe sa pogledom na okean. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, klimu, sef, ventilator, frižider, aparat za kafu/čaj, telefon, sat TV, internet, balkon sa garniturom za sedenje.

Sport:
Uključeno u cenu: teretana, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, pikado, boćanje.
Uz doplatu: ronjenje, jedrenje, kajak.

Wellness:
Uz doplatu: masaže i kozmetički tretmani.
Zabava: animacija u večernjim časovima, više puta nedeljno


POPUNI UPITNIK I POŠALJI UPITSve informacije možete dobiti putem telefona i maila:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

office@mangatrip.rs


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!