MELIA ZANZIBAR HOTEL 5* - Kiwengwa


Lokacija: Hotel se nalazi na oko 5 km od centra Kiwengwa, na severoistočnoj obali egzotičnog ostrva Zanzibar, poznatog i kao ostrvo začina. Smešten je direktno uz prelepu plažu s biserno belim peskom, dugačku 300 m. Udaljen je otprilike 50 km od međunarodnog aerodroma i glavnog grada Stone Towna.

Hotel: U okviru hotelskog kompleksa gostima su na raspolaganju 4 restorana u kojima se služe specijaliteti regionalne, ali i internacionalne kuhinje, kao i 4 bara u kojima svakodnevno mogu uživati u raznovrsnim pićima i koktelima. Hotel u svom sastavu ima 2 spoljašnja bazena, suvenirnicu, butik, zlataru, lekara, parking i konferencijske sale. WiFi je uz doplatu gostima dostupan na recepciji, u javnom delu hotela, u baru i kod bazena.

Smeštaj: Hotel ima 154 sobe, 7 vila i 6 bungalova.

Melia Garden Room: oko 50 m², sa pogledom na baštu. Sve sobe imaju klimu, sef, ventilator, minibar, telefon, internet, TV, kupatilo, bade mantil, papuče, fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Melia Room with Terrace: oko 50 m², sa pogledom na more ili bočnim pogledom na more. Sve sobe imaju klimu, sef, ventilator, minibar, telefon, internet, TV, kupatilo, bade mantil, papuče, fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Ocean View Bungalow: oko 70 m², sa pogledom na more. Sve sobe imaju klimu, sef, ventilator, sto, minibar, telefon, internet, TV, terasa sa garniturom za sedenje.

The Level Zanzibar Suite: oko 80 m², sa strane bašte, sa bočnim pogledom na more. Sve sobe imaju klimu, sef, ventilator, prostor za sedenje, kauč, sto, aparat za kafu/čaj, minibar, telefon, internet, TV, kupatilo, bade mantil, papuče, fen, balkon sa garniturom za sedenje.

The Level Beach Pavilion: oko 80 m², sa pogledom na more. Sve sobe imaju klimu, sef, ventilator, sofu, sto, dasku za peglanje, minibar, telefon, internet, TV, kupatilo, bade mantil, papuče, terasu sa ležaljkama.

Family Room: oko 117 m², sa bočnim pogledom na more. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, kauč, minibar (besplatno), telefon, internet, TV, kupatilo, papuče, fen, balkon sa garniturom za sedenje.

The Level 1 Bedroom Villa: oko 165 m². Sve vile imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, sofa, sto, čajnu kuhinja, frižider, mikrotalasnu, aparat za kafu/čaj, minibar (besplatno), telefon, internet (besplatno), TV, kupatilo, fen, balkon ili terasu sa ležaljkama, garniturom za sedenje, privatnim bazenom i privatnim vrtom.

Usluga: all inclusive.

Sport i fitness:
Uključeno u cenu:
teretana, aqua fitness, odbojka na pesku.
Uz doplatu: kajak, kitesurfing, ronjenje, PADI škola ronjenja, jetski, parasailing, tenis.

Wellness:
Uz doplatu:
 saune, masaže, spa i kozmetički tretmani.

Zabava: uživo muzika, tematske večeri, dečji klub.