PARADISE BEACH RESORT 3* - Kiwengwa


Lokacija: Novoizgradjeni hotel smešten direktno na beloj peščanoj plaži u mestu Marumbi na istočnoj obali Zanzibara. Izgradjen je u autentičnom afričkom stilu i predstavlja savršeno mesto za opuštanje i odmor. Od centra Marumbija udaljen je oko 500 m. Udaljenost od aerodroma iznosi oko 35 km.

Hotel: U okviru hotelskog kompleksa gostima je na raspolaganju restoran u kojem se služe specijaliteti regionalne i međunarodne kuhinje, kao i 2 bara u kojima svakodnevno mogu uživati u raznovrsnim pićima i koktelima. Hotel u svom sastavu ima bazen, suvenirnicu, butik, parking i konferencijsku salu. Besplatan WiFi je gostima dostupan u celom hotelu i aneksu.

Smeštaj: Hotel ima 74 sobe.

Single Room: oko 17 m². Sve sobe imaju klimu, sef (uz doplatu), sto, frižider, aparat za kafu/čaj, minibar (uz doplatu), internet (besplatno), kupatilo, fen i balkon sa garniturom za sedenje.

Standard Room: oko 25 m², u pomoćnoj zgradi, sa pogledom na more. Sve sobe imaju klimu, sef (uz doplatu), sto, frižider, aparat za kafu/čaj, minibar (uz doplatu), internet (besplatno), kupatilo, fen i balkon sa garniturom za sedenje.

Luxury Room: oko 48 m², sa morske strane ili sa strane bazena, sa pogledom na more ili na bazen. Sve sobe imaju klimu, sef (uz doplatu), sto, frižider, aparat za kafu/čaj, minibar (uz doplatu), internet (besplatno), TV, kupatilo, fen i balkon sa garniturom za sedenje.

Premium Room: oko 55 m², sa morske strane ili sa strane bazena, sa pogledom na more ili na bazen. Sve sobe imaju klimu, sef (uz doplatu), sto, frižider, aparat za kafu/čaj, minibar (uz doplatu), internet (besplatno), TV, kupatilo, fen i balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Bungalow: oko 71 m², sa morske strane ili sa strane bazena, sa pogledom na more ili na bazen. Sve sobe imaju klimu, sef (uz doplatu), sto, frižider, aparat za kafu/čaj, minibar (uz doplatu), internet (besplatno), TV, kupatilo, fen i balkon sa garniturom za sedenje.

Family Room: oko 96 m², sa morske strane ili sa strane bazena, sa pogledom na more ili na bazen. Sve sobe imaju klimu, sef (uz doplatu), sto, frižider, aparat za kafu/čaj, minibar (uz doplatu), internet (besplatno), TV, kupatilo, fen i balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Usluga: noćenje s doručkom, polupansion, all inclusive.

Sport i fitness:
Uključeno u cenu: 
odbojka na pesku.
Uz doplatu: PADI škola ronjenja, kajak.

Wellness:
Uz doplatu:
masaže i kozmetički tretmani.

Zabava: uživo muzika, plesne večeri, dečja igraonica.