KENDWA ROCKS BEACH HOTEL 4*Lokacija: Hotel se nalazi na plaži Kendwa. Stone Town je udaljen oko 60km, a aerodrom 65km.

Hotel: Veliki kompleks kaskadno organizovan u više nivoa. Ima najbolju poziciju na jednoj od najlepših plaža Zanzibara. Gostima su na raspolaganju bazen, ostava za prtljag, WiFi, bar na plaži, bar kod bazena, a la carte restoran, snek bar, teretana, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu, uslužno pranje veša, centar za masažu, centar za sportove na vodi, poslastičarnica, prodavnica.

Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion

Smeštaj: Sve sobe su uređene u afričkom i arapskom stilu i poseduju sopstvena kupatila i klima uređaj.

Forest Room: sobe koje spadaju u economy kategoriju. 25m² i najudaljenije su od plaže. Uređene su u tradicionalnom Zanzi stilu, sa krevetima izrađenim od starih dhow brodova. Svaka soba poseduje kupatilo sa tušem, WiFi, Fen za kosu, klimu, sef, telefon, kuvalo za vodu, frižider, terasu ili balkon sa garniturom za sedenje,

Arabia/Africa Room: standardne sobe 25m²-40m². Sve sobe poseduju kupatilo sa tušem, WiFi, fen za kosu, klimu, sef, ventilator, telefon, set za kafu/čaj, frižider, mreže za komarce, radni sto, televizor, prostor za sedenje, terasu ili balkon sa garniturom za sedenje.

Historical Suite/Coral Stone Bungalow: 20m² – 30m². Uređene su u tradicionalnom Zanzi stilu sa starim Zanzi nameštajem. Sve sobe poseduju kupatilo sa tušem, WiFi, fen za kosu, klimu, sef, ventilator, telefon, set za kafu/čaj, frižider, mreže za komarce, radni sto, televizor, prostor za sedenje, terasu ili balkon sa garniturom za sedenje. Coral Stone Bungalovi se načaze u vrtu, zasebni ili u paru.

Pool/Jacuzzi Bungalow: 35m²-40m². Luksuzne sobe sa đakuzijem ili bazenom. Sve sobe poseduju kupatilo sa tušem, toalet, WiFi, fen za kosu, klimu, sef, ventilator, telefon, set za kafu/čaj, frižider, mreže za komarce, radni sto, televizor, prostor za sedenje, balkon sa garniturom za sedenje, ležaljke za sunčanje, bazen/đakuzi.

Family Bungalow: 40-50 m². Luksuzne sobe sa đakuzijem ili bazenom, namenjene porodicama. Sve sobe poseduju kupatilo sa tušem, toalet, WiFi, fen za kosu, klimu, sef, ventilator, telefon, set za kafu/čaj, frižider, mreže za komarce, radni sto, televizor, prostor za sedenje, balkon sa garniturom za sedenje, ležaljke za sunčanje, bazen/đakuzi.

Sport(uz doplatu): ronjenje, kanu, jetski, bicikl, skydive

Wellness(uz doplatu): kozmetički centar, masaže, detox

Zabava: dnevni i večernji program više puta nedeljno, full moon party


POPUNI UPITNIK I POŠALJI UPIT


Sve informacije možete dobiti putem telefona i maila:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

office@mangatrip.rs


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!