RIU PALACE ZANZIBAR 5* - NungwiINDIVIDUALNI POLASCI / Primer ponude
(Avio karta sa svim taksama + hotel + transfer
)


Lokacija: Hotel Riu Palace nalazi se na prelepoj peščanoj Nungwi plaži, na severozapadu ostrva Zanzibar. Stone Town je od hotela udaljen 55 km, a aerodrom 63 km.

Hotel: Enterijer ovog luksuznog rizorta uredjen je u modernom arapsko-afričkom stilu, okružen tropskim vrtom. Gostima su na raspolaganju tri restorana koja nude jela internacionalne, azijske i regionalne kuhinje, tri bara –pored bazena, na plaži i lounge bar, bazen, djakuzi, butik i besplatan internet.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 100 soba.

Junior Suite: veličine oko 45 m². U svom sastavu ima kupatilo, fen, klimu, mrežu protiv komaraca, sef, aparat za kafu/čaj,  mini bar (besplatno), sofu, telefon, sat TV, internet, balkon/terasu.

Suite: veličine oko 51 m². U svom sastavu ima kupatilo, fen, klimu, mrežu protiv komaraca, sef, aparat za kafu/čaj,  mini bar (besplatno), sofu, telefon, sat TV, internet, terasu sa garniturom za sedenje.

Jacuzzi Suite: veličine oko 90 m². U svom sastavu ima kupatilo (odvojeni tuš, kada, WC), fen, klimu, mrežu protiv komaraca, sef, aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), sofu, telefon, sat TV, internet, terasu sa ležaljkama i djakuzijem. 

Beach Villa: veličine oko 90 m². U svom sastavu ima kupatilo, fen, klimu, mrežu protiv komaraca, sef, aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), sofu, telefon, sat TV, internet, terasu sa ležaljkama i privatnim bazenom.

Usluga: all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: fitnes, yoga.
Uz doplatu: personalni treninzi, windsurfing, kitesurfing, ronjenje, snorkling.

Wellness:
Uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani.

Napomena: Hotel namenjen osobama starijim od 18 godina.


Plan i program putovanja:

1. dan: Beograd – Zanzibar

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla i čekiranje za let do Zanzibar (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Sarajevo, Budimpešta…). Let do Zanzibara sa usputnim presedanjem. 

2 – 9. dan: Zanzibar 

Sletanje na Zanzibar. Transfer do odabranog smeštaja. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, kupanje, sunčanje i uživanje na prelepim plažama Zanzibara poput Paje i Kendwe. Predlažemo vam da istražite morski svet Indijskog okeana, posetite Jozani šumu i družite se sa Kolobus majmunima koji se mogu naći samo na Zanzibaru. Otkrijte na farmi začina zašto Zanzibar nazivaju ostrvom začina, plivajte sa delfinima i napravite nezaboravne fotografije na peščanoj adi na sredi okeana. Posetite Prison Island koje je dom džinovskim kornjačama koje mogu da porastu i do jednog metra i žive duže od sto godina, a najstarija među njima ima 192 godine! Istražite Stone Town, grad koji je dom mnogim kulturama: Svahili, arapskoj, indijskoj a prisutan je i uticaj zapadne kulture. 8 noćenja

9. dan: Zanzibar – Begrad

Check out iz hotela i odlazak na aerodrom. Čekiranje za let za Beograd sa usputnim presedanjem.

10. dan: Beograd

Dolazak na mesto polaska. Kraj programa.


Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296


Aranžman obuhvata:
-Avio prevoz (Beograd-Zanzibar-Beograd) sa uključenim svim taksama
-Povratni transfer (aerodrom-hotel-aerodrom)
-Noćenja po programu u hotelu na bazi odabrane usluge koju nudi
-Troškove organizacije putovanja

 Aranžman ne obuhvata:
-Vizu – plaćanje prilikom ulaska u zemlju (50 USD)
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske

-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje