ZANZIBAR QUEEN HOTEL 4* - Matemwe


Lokacija: Hotel je smešten na jednoj od najlepših plaža Tanzanije – plaži Matemwe. Nalazi se na oko 47 km od centra Stone Town-a, glavnog grada Zanzibara, dok je od aerodroma Abeid Amani Karume International udaljen oko 50 km.

Hotel: U okviru hotelskog kompleksa gostima je na raspolaganju restoran u kojem se služe specijaliteti regionalne/lokalne, ali i internacionalne kuhinje, poput ribe i plodova mora, jela sa roštilja i organske hrane. Hotel u svom sastavu ima bazen uz besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana, suvenirnicu i parking. Besplatan WiFi je gostima dostupan u celom hotelu i aneksu.

Smeštaj: Hotel ima 32 sobe.

Standard Double Room: veličine oko 22 m², u glavnoj zgradi sa istočne strane, sa pogledom na more ili na vrt. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), frižider, minibar: voda, bezalkoholna i alkoholna pića, grickalice (uz doplatu), internet (besplatno), kupatilo, fen i balkon sa prostorom za sedenje.

Ocean View Double Room: veličine oko 22 m², sa istočne strane, sa pogledom na more. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), frižider, minibar: voda, bezalkoholna i alkoholna pića, grickalice (uz doplatu), internet (besplatno), kupatilo, fen i balkon sa prostorom za sedenje.

Usluga: polupansion, all inclusive.

Sport i fitness:
Uključeno u cenu: 
joga, odbojka na pesku, badminton.
Uz doplatu: surfovanje, jedrenje, ronjenje, PADI škola ronjenja.

Wellness:
Uz doplatu:
 spa tretmani i masaže.

Zabava: muzika uživo.