HOTEL GOLD ZANZIBAR BEACH HOUSE & SPA 5* - KendwaLokacija: Moderan hotelski kompleks smešten je na najlepšem mestu severnog Zanzibara, na peščanoj plaži Kendwa. Grad Stone Town udaljen je oko 55 km, a aerodrom oko 60 km. 

Hotel: Luksuzni hotel i spa centar sa vrhunskom uslugom predstavlja nebeski kutak na rajskom ostrvu. Ovaj luksuzni hotel nudi elegantne sobe, apartmane i vile kako bi gosti mogli da uživaju u intimnoj i opuštenoj atmosferi. Gostima su na raspolaganju dva restorana i bar, koji poslužuju medjunarodnu i domaću svežu hranu, kao i egzotična pića i koktele, bazen, terasa za sunčanje okružene palmama sa koje se pruža pogled na plažu, prodavnica suvenira, butik, zlatara, spa centar i besplatan internet. 

Usluga: polupansion, pun pansion, all inclusive, all inclusive plus

Smeštaj: Hotel ima ukupno 67 soba i 3 vile. 

Deluxe Garden: veličine oko 65 m², nalaze se na zapadnoj strani u prizemlju ili na prvom spratu. Sobe su moderno uredjene i sadrže kupatilo sa kadom i odvojenim tušem, fen za kosu, klima uredjaj, sef (uz doplatu), ventilator, frižider, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, sat TV, besplatan internet, balkon/terasu sa garniturom za sedenje.

Deluxe Ocean View: veličine oko 65 m², bočni pogled na more. Sobe su moderno uredjene i sadrže kupatilo sa kadom i odvojenim tušem, fen za kosu, klima uredjaj, sef (uz doplatu), ventilator, frižider, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, sat TV, besplatan internet, balkon/terasu sa garniturom za sedenje.

Beach Suite: veličine oko 85 m², smeštene na plaži. Apartman poseduj odvojenu dnevnu i spavaću sobu. Sobe su moderno uredjene i sadrže kupatilo sa kadom i odvojenim tušem, fen za kosu, klima uredjaj, sef (uz doplatu), ventilator, frižider, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, sat TV, besplatan internet, balkon/terasu sa garniturom za sedenje.
* postoji mogućnost rezervacija ovog tipa sobe(ograničen broj), sa paviljonom, uz doplatu

Jungle Villa: veličine 151-200m², nalaze se u tropskoj bašti. Vile su namenjene gostima koji žele privatnost i istovremeno uslugu hotela sa 5*. Vila poseduje dve odvojene spavaće sobe, otvorenu dnevnu sobu, dva kupatila, sa kadom, tuše, bideom, fenom za kosu. U sobi se nalazi klima uređaj, sef, ventilator, frižider, aparat za kafu/čaj, espreso mašinu, mini bar (uz doplatu), telefon, sat TV, besplatan internet, balkon bazenom, ležaljkama i garniturom za sedenje.

Sport:
Uključeno u cenu: fitnes, tenis, odbojka na plaži.
Uz doplatu: windsurfing, kitesurfing, katamaran, PADI škola ronjenja, kajak. 

Wellness:
Uz doplatu: masaže i kozmetički tretmani.


POPUNI UPITNIK I POŠALJI UPIT


Sve informacije možete dobiti putem telefona i maila:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

office@mangatrip.rs


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!