SUNSHINE MARINE LODGE 3* - Matemwe


Lokacija: Hotelski kompleks je pozicioniran na severoistočnoj obali Zanzibara, u severnom delu Matemwea, u mirnom okruženju i neposrednoj blizini plaže Muyuni, upravo nasuprot ostrva Mnemba. Od medjunarodnog aerodroma udaljen je oko 60 km, a od Stone Town-a, glavnog grada Zanzibara, oko 54 km.

Hotel: U okviru hotelskog kompleksa gostima je na raspolaganju restoran u kojem se služe raznovrsni gastronomski specijaliteti, kao i bar „Boat Bar“ u kojem mogu uživati u raznovrsnim pićima i koktelima. Hotel u svom sastavu ima i 3 bazena. Besplatan WiFi je gostima dostupan u celom hotelu. Usluga čuvanja dece moguća je uz doplatu.

Smeštaj: Hotel ima 23 sobe.

Sunshine Suite: sa pogledom na more. Sve sobe imaju ventilator, sef, kupatilo, balkon ili terasu sa prostorom za sedenje.

Blue Wave Suite: sa istočne strane, sa pogledom na more. Sve sobe imaju ventilator, sef, kupatilo, balkon ili terasu sa prostorom za sedenje.

Garden Suite: sa istočne strane, sa pogledom na vrt. Sve sobe imaju ventilator, sef, internet, kupatilo, balkon ili terasu sa prostorom za sedenje.

Sunshine Family Suite: sa istočne strane, sa ograničenim pogledom na more ili pogledom na vrt. Sve sobe imaju ventilator, internet, kupatilo, balkon ili terasu sa prostorom za sedenje.

Usluga: noćenje s doručkom, polupansion, pun pansion.

Sport i fitness:
Uz doplatu: ronjenje, PADI škola ronjenja.