KENA BEACH HOTEL 3+* - MatemweLokacija: Kena Beach Hotel se nalazi na istočnom delu tropskog ostva Zanzibar u turističkoj zoni u oblasti Matemwe-Kigomani. Hotel je udaljen 47 km od aerodroma, što je okvirno oko sat vremena vožnje. U neposrednoj blizini nalazi se lokalno selo Matemwe, do koga se možete prošetati i naučiti nešto više o lokalnim običajima i Svahili kulturi od ljubaznih i uvek nasmejanih lokalaca.

Hotel: Okružen je tropskom vegetacijom i poseduje prelepu tropsku baštu unutar koje se nalazi bar u kome gosti mogu popiti piće i uživati u prelepom pogledu na plažu i plavetnilo indijskog okeana. Gosti imaju mogućnost da uživaju u različitim plažnim aktivnostima (na zahtev) poput snorklinga, ronjenja i vodenih sportova, a ljubazni domaćini uvek su spremni da goste posavetuju i preporuče im najbolje ostrvske izlete. Kena Beach Hotel poseduje i bazen sa pogledom na Indijski okean, restoran internacionalne kuhinje, koktel bar i nudi mogućnost za privatnom večerom na plaži. Besplatni wi-fi dostupan je gostima hotela.

Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion i all inclusive. 

Smeštaj: Hotel ima ukupno 35 soba i 2 vile.

Standard: veličine oko 40 m², nalaze se u glavnoj zgradi, sa pogledom na more ili na vrt. Sve sobe imaju kupatilo (tuš, kada), bade mantil, fen, klimu, sef, ventilator, mrežu protiv komaraca, sofu, radni sto, frižider, aparat za kafu/čaj, mini bar, telefon, internet, balkon/terasu sa garniturom za sedenje.

Deluxe: veličine oko 50 m², sa pogledom na vrt. Sve sobe imaju kupatilo (odvojeni tuš, spoljni tuš, kada, odvojeni toalet), bade mantil, fen, klimu, sef, ventilator, sofu, radni sto, frižider, aparat za kafu/čaj, mini bar, telefon, internet, terasu sa garniturom za sedenje.

Superior Family: veličine oko 100 m², sa pogledom na vrt. Sve sobe se sastoje od 2 dvokrevetne sobe sa vratima, imaju kupatilo (tuš, odvojeni tuš, kupatilo, odvojeni toalet), bade mantil, fen, mrežu protiv komaraca, klimu, sef, ventilator, sofu, radni sto, frižider, aparat za kafu/čaj, mini bar, telefon, internet, balkon/terasu sa garniturom za sedenje. 

Sport:
Uključeno u cenu: odbojka na pesku, teretana, stoni tenis, pikado.
Uz doplatu: PADI škola ronjenja, sportovi na vodi, bicikli. 

Wellness:
Uz doplatu: masaže i razni kozmetički tretmani.  Sve informacije možete dobiti putem telefona i maila:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

office@mangatrip.rs


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!