Maldivi – Rajska ostrva

Maldivi se nalaze jugozapadno od Šri Lanke, na ekvatoru. Ovde se nalazi 1.190 koralnih ostrva, koja formiraju  arhipelag od 26 glavnih ostrva, 202 naseljena ostrva, 100 ekskluzivnih i  luksuznih rizortova. Mnoga od ovih ostrva nude rajski mir, što ih  čini idealnim destinacijama za vrhunski odmor. Ovaj deo sveta je prosto raj na zemlji. Maldivi su pustinjska ostrva o kojima sanjate, sićušna ostrva rasuta kao dragulji po okeanu, okružena tirkiznom lagunom i dijamantskim belim peskom. Krenite da nama na Maldive i dopustite sebi da neko od ostrva bude samo vaše!


PROMO / 1719€Royal Island Resort&Spa 4*

01.08 – 10.08. / 10 dana

PROMO / 1399€Angaga Island Resort&Spa 4*

01.08 – 10.08. / 10 dana

PROMO / 1349€Ellaidhoo Maldives By Cinnamon 4*

01.08 – 10.08. / 10 dana


~ MALDIVI ~
Sun Island 4*


~ MALDIVI ~
Paradise Island 4*


~ MALDIVI ~
Ellaidhoo Maldives 4*


ODMOR BEZ BRIGE 2021.

1. Svi putnici agencije Manga Trip na putovanjima u našoj organizaciji osigurani su:

– Osiguranjem u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€ i
– Putnim zdravstvenim osiguranjem  
*Napomena: važi za državljane Republike Srbije

2. U slučaju nemogućnosti putnika da otputuje zbog pozitivnog PCR testa na Covid-19, avansno uplaćeni novčani iznos na zahtev putnika može biti iskorišćen za putovanje na Maldive u nekom drugom terminu za isti smeštaj koji je putnik odabrao prilikom prijave. Uslovi za promenu datuma putovanja zavise od covid politike inopartnera – hotela/aviokompanije – agent MangaTrip-a će vas informisati pre prijave za putovanje.

3. Sve programe prilagodili smo novim uslovima putovanja, uz najviše bezbednosne standarde, kako biste tokom puta bili sigurni i bezbrižni!

4. Neki od termina, skoro su popunjeni! Zbog komfora naših putnika i kompleksnosti organizacije na destinaciji, nismo u mogućnosti da proširimo grupe!

COVID 19

Za putovanje na Maldive neophodni su negativan PCR test na Covid-19 ne stariji od 96h pre poletanja aviona i popunjen online zdravstveni formular.
…u skladu sa Vašim željama Hoteli 4* & 5* na Maldivima

POLASCI TOKOM CELE GODINE

#mangareporterBlog o putovanjima

HEDONIZAM JAČA ORGANIZAM

Kada, gde i kako?Napomene za putovanja

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA