THE ROYAL ZANZIBAR BEACH RESORT 4+* - Nungwi


Lokacija: U hotelu Royal Zanzibar Beach Resort pronaći ćete sve što je potrebno za nezabojavni odmor, opustite se na prelepim plažama i uživajte u prekrasnim zalascima sunca. Hotel se nalazi na plaži Nungwi, od grada Stone Town udaljen je oko 60 km kao i od medjunarodnog aerodroma.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 2 restorana koja služe specijalitete internacionalne, italijanske i regionalne kuhinje, 4 bara, 3 bazena, prodavnica suvenira. Besplatan internet je dostupan u celom hotelu.

Smeštaj: Hotel ima 124 sobe.

Superior Room: veličine oko 78 m², imaju ograničen pogled na more ili pogled na baštu. Sobe imaju klimu, sef (besplatno), sto, frižider, aparat za kafu/čaj, telefon, SAT TV, internet (besplatno), kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Superior Deluxe Room: veličine oko 76 m², sobe imaju pogled na more, pogled na baštu ili pogled na bazen. Sobe imaju klimu, sef (besplatno), sofu, pisaći sto, frižider, aparat za kafu/čaj, telefon, SAT TV, internet (besplatno), kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Superior Room sep. Family: veličine oko 78 m², sobe imaju ograničen pogled na more ili pogled na baštu. Sobe imaju klimu, sef (besplatno), sto, frižider, aparat za kafu/čaj, telefon, SAT TV, internet (besplatno), kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Ocean Suite: veličine oko 96 m², ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju klimu, sef (besplatno), prostor za sedenju, sofu, frižider, aparat za kafu/čaj, telefon, SAT TV, internet (besplatno), kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Usluga: all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: teretana, aqua fitnes, fudbal na plaži, odbojka na plaži.
Uz doplatu: PADI škola ronjenja.

Wellness:
Uz doplatu: spa, kozmetički tretmani, masaže.