MAURICIJUS

10 DANA / AVIO 

INDIVIDUALNI POLASCI


Mauricijus je pravo tropsko ostrvo smešteno u Indijskom okeanu. Zbog njegovog specifičnog položaja kroz istoriju su ga posećivali brojni moreplovci što je rezultiralo mešavinom rasa, jezika i kultura. Danas je Mauricijus jedna od najrazvijenijih i najbogatijih država afričkog kontinenta. Na severu ostrva su smešteni luksuzni rizorti, na zapadu je prestonica Port Luis, a između neverovatna priroda i mesta koja čekaju da ih istražite. Celo ostrvo je okruženo koralnim grebenom koji ga štiti od velikih okeanskih talasa. Plivanje u mirnoj laguni sa besprekorno bistrom vodom je jedan od razloga zbog kojih ćete se zaljubiti u Mauricijus.  Na ostrvu je nekad živela i legendarna ptica dodo, koja se danas nalazi na grbu Mauricijusa. Vaš boravak na Mauricijusu će vam dugo ostati u sećanju i maštaćete o povratku.


Plan i program putovanja :

1. dan: Beograd – Mauricijus

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla i čekiranje za let do Mauricijus sa usputnim presedanjima.

2. dan: Mauricijus

Dolazak u Port Luis, glavni grad Mauricijusa. Transfer od aerodroma do odabranog hotela. Smeštanje u sobe. Noćenje.

3 – 9. dan: Mauricijus

Slobodno vreme za odmor na plaži, kupanje i sunčanje ili individualne aktivnosti. Predlažemo vam da posetite Blue Bay marine nacionalni park, prepun koralnih greban i mini ostrva, koji je ujedno i mesto gde se početkom 19. veka odigrala bitka izmedju Britanije i Francuske, a uspeh francuske flote ovekovečen je zapisom na Trijumfalnoj kapiji u Parizu, zatim ostrvo  Ille aux Cerfs (ostrvo Jelena), sa prelepom plažom. Jug ostrva je izuzetno slikovit, sa bujnim poljima šećerne trske , a putujući ka njemu smenjuju se pejzaži tropskih šuma i vodopada koji se dramatično survaju sa vertikalnih litica. Obavezno posetite vodopad Chamarel, i uživajte u pogledu koji se pruža sa 100m nadmorske visine, zatim fabriku ruma i glavni grad Port Louis, sa utvrdjenjem Fort Adelein – kolonijalnom tvrdjavom napravljenom sredinom 19. veka kako bi se luka sačuval od napada neprijateljske vojske. Posetite i kupajte se na nestvarnim plažama poput Belle Mare Piage, Pereybere, Flic en Flac, Le Morne i mnogim drugim, uživajte u nacionalnim specijalitetima i družite se sa srdačnim domaćinima. Dopustite Mauricijusu da vam pokaže zašto ga smatraju jednim od najlepših svetskih ostrva. 6 noćenja.

9. dan: Mauricijus – Beograd

Odjavljivanje iz hotela. Transfer do aerodroma i let za Beograd sa usputnim presedanjem.

10. dan: Beograd

Dolazak u Beograd. Kraj programa.


Moguće je produžiti / skratiti boravak na Mauricijusu

Drugi hoteli dostupni su na upit.


Smeštaj :

Hilton Mauritius Resort & Spa 5*

Opustite se u Hilton Mauritius Resort & Spa, poznatom po gostoprimstvu, i uživajte u slikovitoj lokaciji na obali mora sa neograničenim pogledom na zalazak sunca. Odlična lokacija hotela za istraživanje okoline i ostrva. Uživajte u restoranima i barovima koji nude specijalitete raličitih svetskih kuhinja, egzotičnog ukusa i lokalnih sastojaka, spa tretanima i sportovima na vodi.


Lux Belle Mare Hotel 5*

Smešten na istočnoj obali Mauricijusa, ovo je jedan od najraskošnijih hotela na ostrvu, sa netaknutim belim peščanim plažama i predivnom lagunom. Kolonijalni stil i prijatna atmosfera hotela koji poseduje jedan od najvećih bazena na ostrvu, luksuzno okruženje, bogate sadržaje i odličnu uslugu, svakako će vaš boravak učiniti nezaboravnim


Maritim Crystals Beach Hotel Mauritius 4*

Elegantan hotel sa savremenom arhitekturom i enterijerom, nalazi se na jednoj od najlepših plaža na ostrvu sa odličnim mestima za ronjenje, nudi sve što je potrebno za pravi odmor. Uživajte u ukusnim specijalitetima od azijske do internacionalne, osvežavajućim koktelima u baru na plaži, ili se opustite u wellness centru …


Hotel Outrigger Mauritius Beach Resort 5*

Prepustite se čarima lepote u jednom od najluksuznijih letovališta na Mauricijusu, sjajno plavo nebo, blistavo tirkizno more, okruženi tropskim vrtovima. Opustite se uz svetske specijalitete, degustaciju vina, spa tretmane, živahnu muziku i nazdravite životu i romantičnim zalascima sunca.


The Residence Mauritius Hotel 5*

The Residence Mauritius Hotel je smeštena na istočnoj obali Mauricijusa duž kilometar dugačke plaže besprekornog belog peska, oivičene azurnim Indijskim okeanom i tropskim vrtovima. Bilo da tražite romantični odmor sa svojom voljenom osobom ili spektakularan odmor na plaži sa svojom porodicom, ovaj hotel će vas očarati pod toplim sjajem Mauricijskog sunca.


Hotel Trou aux Biches Beachcomber Golf Eesort & Spa 5*

Jedan od najromantičnijih kompleksa na ostrvu, smešten na severozapadnoj obali Mauricijusa, pruža idilično okruženje sa spektakularnim zalascima sunca. Bele peščane plaže, tirkizna laguna sa kristalno čistim morem, tropski vrt od 35 hektara, besprekorna usluga, gastronomski specijaliteti samo su neke od stvari za početak vašeg savršenog odmora.


Sve informacije možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899


Aranžman obuhvata:
-Avio prevoz (Beograd-Mauricijus-Beograd) sa uključenim svim taksama
-Povratni transfer (aerodrom-hotel-aerodrom)
-Noćenja po programu u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge koju nudi
-Troškove organizacije putovanja

 Aranžman ne obuhvata:
-Vizu
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske

-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje 

PRIJAVI SE