DOMINIKANSKA REPUBLIKA

9 DANA / AVIO 

INDIVIDUALNI POLASCI


Dominikanska Republika je jedna od geografski najinteresantnijih karipskih država. Pored fantastičnih peščanih plaža koje se nižu duž obale, unutrašnjost je ispunjena neverovatnim planinskim vencima. Čak četiri od pet najviših vrhova Kariba se nalaze upravo u Dominikanskoj Republici. Planinske reke protiču kroz bujnu džunglu, na čijim tokovima se nalaze fascinantni vodopadi, grad Santjago je okružen plodnom ravnicom, dok se izolovana pustinja prostire na jugozapadu ostrva. Otkrivena od strane Kristofera Kolumba 1492. godine, Dominikanska Republika je zemlja fascinantne istorije, gradova, muzeja i uzbudljivog kulturnog iskustva poput muzike, umetnosti i festivala. Imaćete priliku da probate dominikanske specijalitete kao što su cigare, rum, čokolada, kafa….Zaigrajte tradicionalni ples merengu ili kupite nakit od larimara, jedinstvenog vulkanskog minerala koji postoji samo na ovom ostrvu.

Punta Kana je najznačajnijia destinacija na čitavim Karibima i to nije slučajno. Nekoliko američkih investitora prokrčilo je deo džungle i napravilo nekoliko bungalova 1969. godine. Od tog trenutka Punta Kana se razvija i postaje prestižno letovališta kakvo je danas. Smeštena na istoku ostrva, na njenim plažama ćete naići na najfiniji pesak dok vas zapljuskuje toplo, tirkizno plavo more. Hotelski rizorti se nižu duž obale i sve je podređeno vašem maksimalnom opuštanju i uživanju. Na vama je samo da izaberete svoj omiljeni koktel i pronađete vaše mesto pod palmom. Nekada mesto namenjeno radnicima rizorta u Punta Kani, Bavaro je i sam postao turističko mesto. Bavaro ima 10 kilometara morske obale. Pored brojnih hotela u Bavaru se nalaze i golf tereni, šoping centri, barovi i restorani. 


Plan i program putovanja :

1. dan: Beograd – Punta Kana

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla i čekiranje za let do Punta Kane sa usputnim presedanjem. Dolazak u Punta Kanu. Transfer do odabranog smeštaja. Noćenje.

2. – 8. dan: Punta Kana

Slobodno vreme za odmor na plaži, kupanje i sunčanje ili individualne aktivnosti. Predlažemo vam da posetite Santo Domingo. Santo Domingo je prestonica Dominikanske Republike i prvi grad koji su Evropljani osnovali u Americi. „Kolonijalna zona” je staro jezgro Santo Dominga koju čini impresivna kolekcija španske kolonijalne arhitekture iz 16. veka. Ovde ćete naići na najstarije gradjevine u Americi, prvu katedralu „novog sveta”, prvi manastir, bolnicu, univerzitet i sudnicu. Naćićete se u samoj kolevci evropske civilizacije u Americi. Živopisne kaldrmisane ulice i vekovima stare gradjevine prepune su kafića, barova, malih hotela i poznatih restorana. Noću barovi i stare ulice ožive, a turisti i meštani se okupljaju i zabavljaju do kasno u noć. Ovaj najveći grad Kariba ne čini samo kolonijalno nasledje. Santo Domingo je uzbudljiva, savremena metropola prepuna trendi klubova, kulturnih institucija i elegantnih restorana. Posetite ostrva Saona i Catalina i odmorite se na belom pesku, rashladite u toplom, tirkiznom moru i upoznajte morski svet Kariba. Posetite vodopade i istražite na pravi način Dominikansku Republku. 6 noćenja.

8. dan: Punta Kana – Beograd

Odjavljivanje iz hotela. Transfer do aerodroma i let za Beograd sa usputnim presedanjem.

9. dan: Beograd

Dolazak u Beograd. Kraj programa.


Moguće je produžiti / skratiti boravak na Dominikani

Drugi hoteli dostupni su na upit


IZDVAJAMO IZ PONUDE:


Hotel Be Live Collection Punta Cana 4* 

Be Live Collection Hotel Punta Cana je ekskluzivni hotel koji je posebno dizajniran za sve one koji žele da uživaju u odmoru medju prijateljima i porodicom uz autentičan dodir Kariba. Uživajte u odličnoj domaćoj i internacionalnoj kuhinji, prepustite se čarima karipskog sunca na prelepoj plaži, odmorite se uz neki od tretmana u wellness centru.


Hotel Grand Palladium Bavaro Suites Resort spa 5* 

Grand Palladium Bavaro Suites Resort & Spa, koji je dobio ime po jednoj od najpoznatijih plaža na istočnoj obali Kuiskueia. Prekrasan tropski pejzaž na ostrvu pruža savršenu harmoniju – žamor talasa koji padaju na fini beli pesak koji pokriva zapanjujuću 1 km dugu plažu. Grand Palladium Bavaro Suites Resort & Spa okružen je impresivnim palmama i raskošnom vegetacijom. Ovo odmaralište ima veliki izbor restorana i barova.


Hotel Bavaro Princess 4*

Ako tražite porodični odmor na Karibima ovaj hotel je pravi izbor za vas. Nalazi se u Dominikanskoj Republici, na prekrasnoj plaži Bavaro, i na jednom od područja koji je najpoznatiji po prelepim pejzažima, kao i kvalitetu i čistoći belog pijeska i prozirne tirkizne vode. Odlična lokacija na plaži, samo 25 minuta vožnje od aerodroma i blizu nekih od najlepših golf igrališta na Karibima.


Paradisus Punta Cana Hotel 5*

U hotelu Paradisus Punta Cana Resort pronaći ćete sve što je potrebno za nezaboravan i komforan odmor, autentično utočište mira i elegancije sa tirkiznim bojama mora koje se vide kroz prekrasne karipske vrtove. Nakon celodnevnog provoda na suncu, opustite se uz neki od spa tretmana, zaronite u neki od 5 bazena, a dan završite uz ukusnu večeru i piće.


Punta Cana Princess Hotel 4*

Hotel Punta Cana Princess All Suites Resort & Spa nalazi se na odličnoj lokaciji, pored plaže Bavaro, na najlepšim plažama u regionu zahvaljujući predivnom belom pesku, čistom moru i jedinstvnim pejzažima. Pravi raj na Karibima! Uživajte u gastronomskim specijalitetima, romatičnim večerama, raznovrsnoj animaciji ili se opustite i u luksuznom wellness centru.


Vik Hotel Arena Blanca 4* 

Hotel VIK Arena Blanca se nalazi u gradu Bavaro na predivnoj plaži Arena Gorda, svojim gostima nudi razne terapeutske i kozmetičke tretmane u modernom spa centru, animacije i romantične večere pod zvezdama, na toplim karipskim plažama, na vama je samo da se opustite i uživate u nezaboravnom odmoru.


Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296


Aranžman obuhvata:
-Avio prevoz (Beograd-Punta Kana-Beograd) sa uključenim svim taksama
-Svi transferi po programu
-7 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge koju nudi
-Troškove organizacije putovanja

 Aranžman ne obuhvata:
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske

-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje 

PRIJAVI SE