HOTEL SULTAN SANDS ISLAND RESORT 4* - KiwengwaLokacija: Rizort smešten na dugačkoj peščanoj plaži Kiwengwa, na severoistočnoj strani ostrva Zanzibar. Stone Town i aerodrom udaljeni su od hotela oko 45 km.

Hotel: Kompleks inspirisan arapsko-afričkom arhitekturom i ukrašen palmama stvara opuštenu atmosferu sa sadržajima koji osiguravaju potpunu udobnost i uživanje. Gostima su na raspolaganju dva restorana na bazenu i plaži, četiri bara, butik i veliki bazen do plaže, suvenirnica, uslužno pranje veša,.

Usluga: polupansion, pun pansion, all inclusive

Smeštaj: Hotel ima ukupno 76 soba.

Pwani Room: nalaze se u vrtu, opremljene u zanzibarskom stilu. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem i WC-om, fen, mrežu protiv komaraca, klima uredjaj, ventilator na plafonu, TV, telefon, mini bar (dodatno se naplaćuje), sef, mesto za sedenje i terasu ili balkon.

Bahari Room: U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem i WC-om, fen, mrežu protiv komaraca, klima uredjaj, ventilator na plafonu, TV, telefon, mini bar (dodatno se naplaćuje), sef, mesto za sedenje i terasu ili balkon, bliže plaži sa pogledom na more i imaju odvojen mali bazen koji mogu da koriste samo gosti ovog tipa sobe.

Sport:
Uključeno u cenu: teretana, odbojka na plaži, stoni tenis…
Uz doplatu: ronjenje, jedrenje na dasci, kajak, jedrenje, pedalina, katamaran, tenis

Wellness:
Uključeno u cenu: aerobik, aquafitness, stretching
Uz doplatu: wellness tretmani i masaže u “Oasis Spa”

Zabava: animacija, uživo muzikaSve informacije možete dobiti putem telefona i maila:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

office@mangatrip.rs


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!