LE REPAIRE BOUTIQUE HOTEL 3* - La Digue


Lokacija:  Uz prekrasan pogled na tirkizno plavo more i zelene pozadine Sejšela, svakodnevica se brzo zaboravlja. Kvalitetne vile sa kreolskom arhitekturom i belom peščanom plažom ispred vrata pozivaju vas da se opustite. Smešten na ostrvu La Digue, tačno na lepoj pesci plaže Anse Reunion.

Hotel: U okviru hotelskog kompleksa, smeštenog direktno na peščanoj plaži Anse Reunion, gostima je na raspolaganju restoran u kojem se služe specijaliteti italijanske kuhinje, kao i 2 bazena sa ležaljkama.

Smeštaj: Hotel ima 18 soba.

Standard Room: veličine oko 32m². Sve sobe imaju klimu, plafonski ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, sat TV, internet (besplatno), kupatilo, fen i balkon ili terasu sa garniturom za sedenje. Krevetac bez doplate.

Superior Beach Front Room: veličine oko 32m², sa ograničenim pogledom na more ili pogledom na baštu. Sve sobe imaju klimu, plafonski ventilator, sef (besplatno), sofu, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, sat TV, internet (bespaltno), kupatilo, fen i terasu sa prostorom za sedenje. Krevetac bez doplate.

Superior Sea View Room: veličine oko 32m², sa ograničenim pogledom na more. Sve sobe imaju klimu, plafonski ventilator, sef (besplatno), sofu, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, sat TV, internet (besplatno), kupatilo fen i balkon sa prostorom za sedenje. Krevetac bez doplate.

Usluga: noćenje sa doručkom i polupansion.Sve informacije možete dobiti putem telefona i maila:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

office@mangatrip.rs


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!