CARANA BEACH HOTEL 4* - Mahe


Lokacija: Ovaj porodični hotel ima osvežavajući, tradicionalni kreolski dizajn i toplo gostoprimstvo. Nalazi se na severu Mahea. Luksuzne brvnare skladno su uklopljene u prirodni ambijent i obećavaju privatnost i mir uz nestvarne poglede na tirkizno plavo more i bujnu vegetaciju.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 2 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, regionalne i morske kuhinje, bar, bazen sa ležaljkama i suncobranima, butik. Gostima je dostupan internet u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 40 soba.

Oceanview Pool Chalet: veličine oko 51-60 m², sa ograničenim pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje i bazenom.

Oceanview Chalet: veličine oko 41-45 m², sa ograničenim pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion.

Wellness:
Uz doplatu: masaže, spa centar.Sve informacije možete dobiti putem telefona i maila:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

office@mangatrip.rs


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!