Beograd, Ruzveltova 10, Tel. +381 11-40-95-295 [email protected] Novi Sad, Jevrejska 13, Tel. +381 21-300-68-99

TAJLAND  FULL  TRIP

30 dana – avio / Sigurni polasci!

15.11 – 15.12.2017. 

02.02 – 02.03.2018.

06.04 – 06.05.2018. 

tajland-mesec-dana

MangaTrip vam na Thailandu neće predstavljati neke od najskupljih hotela na svetu. Naša tura će vam omogućiti da osetite prave čari zemlje smeha. Prepuštanje izrazito spiritualnom pogledu na svet budista i 30 dana apsolutnog užitka i totalnog opuštanja život će vam učiniti mnogo bogatijim. Krajnje neklasično putovanje koje do skoro nije postojalo u ponudi turističkih agencija Srbije i nov pristup Tajlandu i budističkoj kulturi. Neverovatan doživljaj prirode, uživanje u  masažama i egzotičnim ukusima, ali i ozbiljnom noćnom provodu!

Plan i program puta: 

1. dan: Beograd

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme (ukoliko vam više odgovara, mogući su polasci sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…). Let  do Bangkoka sa usputnim presedanjem.

2. dan: Bangkok

Dolazak u Bangkok. Transfer do guest house-a koji se nalazi u Khao San Road regiji. Smeštaj i odmor. Slobodno vreme za privikavanje na Bangkok. Upoznavanje sa thailandskim specijalitetima, običajima i kulturom. U popodnevnim satima u dogovoru sa vodičem  šetnja po Khao San Roudu i odlazak do najviše zgrade u Bangkoku- Baiyoke Sky (84. sprata) sa koje se pruža neverovatna panorama grada. Noćenje.

Grand_Palace_Bangkok

3. dan: Bangkok

Fakultativno razgledanje Bangkoka sa reke Chao Praya. Videćemo stari deo Bangkoka, naselja i život na vodi, muzej kraljevskih brodića i najstariji hram u Bangkoku – Wat Arun (hram zore), kao i Wat Pho – hram ležećeg Bude i Grand Palace. Nakon završenog razgledanja, slobodno vreme. U večernjim satima odlazak u Pat-Pong, najinteresantniji kvart Bangkoka. Nećete verovati šta vidite 🙂 Noćenje.

4. dan: Bangkok

Fakultativni izlet u Ayutthayu, nekadašnju prestonicu Tajlanda – bivšeg Siam carstva. Tom prilikom posetićemo mnoštvo hramova i ostataka kmerskih palata. U popodnavnim satima povratak u Bangkok. Slobodno vreme. U dogovoru sa vodičem možemo posetiti RC –  ulicu gde se nalazi mnoštvo klubova, diskoteka… Noćenje.

phangan

5. dan: Bangkok – Suratthani – Koh Phan Gan

Pakujemo stvari, ostavljamo ih u locker-room-u i koristimo slobodno vreme do polaska autobusa za ostrvo Koh Phan GanNoćna vožnja… (MOGUĆNOST  DOPLATE  ZA  AVIO  PREVOZ  DO  OSTRVA  UZ JOŠ JEDNO NOĆENJE U BANGKOKU- odlučiti se pre polaska u agenciji)

6. dan: Koh Phan Gan

U jutarnjim satima dolazak u mesto Suratthani, odakle polazi brod za Koh Phan Gan. Brod prolazi pored velikog broja ostrva i samo nagoveštava šta nas čeka tamo negde. Dolazak na ostrvo u 14 h. Transfer do bungalova, smeštanje, klopa… i zabava može da počne…

Koh Pha Ngan resorts


 

6 – 16. dan (10 noćenja): Koh Phan Gan

Ostrvo Koh Phan Gan poznato je po: neponovljivoj energiji,  fantastičnoj prirodi, prelepim plažama, ali i sadržajnom noćnom životu zbog koga ga nazivaju Ibicom jugoistočne Azije! Partijaćemo po plažama i džunglama, na žurkama  Full Moon Party, Black moon, Shiva moon, Half moon… i u klubovima Loi LayMerkaba, Oasis… Radimo sve što volimo, bez ograničenja. Neko će gledati meč tajlandskog box-a uživo, neko će ići na organizovano noćno pecanje, nekog će možda privući Chicken fight, a neke ljude nećete moći da odvojite od neodoljivih tajlandjanki.

Na ostrvu nećete videti hotele sa mnogobrojnim zvezdicama, niti velike tržne centre. Ostrvo je kao stvoreno za mlade ljude pune energije. Svakodnevno ćemo uživati u mirisu i ukusu tropskog voća i odmarati telo i duh uz Tajlandsku masažu.

Svakako ćemo svi iznajmiti motore ili džipove, a onda kreće zujanje po ostrvu, obilaženje svih mogućih plaža i vodopada, idemo na jahanje slonova, obilazimo farmu guštera, a možemo i na treking. Smejemo se svaki dan, po ceo dan!

Na ostrvu ima dovoljno interesantnih stvari da, ako planirate da se odmorite, nešto morate da propustite. Organizovan je i fakultativni izlet brodićem u Marine park, nacionalni park nedaleko od Koh Phan Gana, koji je sačinjen od 42 ostrva (jednodnevni izlet/trip). Nenaseljena ostrva sa netaknutom prirodom dozvoliće nam da biramo puste, rajske plaže, da se slikamo sa majmunčićima, da probamo snorkling okruženi mnoštvom šarenih ribica koje će nam jesti iz ruke.

16. dan: Koh Phangan – Puket

Pakovanje, polazak… Vožnja brodom i autobusom do Puketa. Dolazak na Puket u popodnevnim časovima. Smeštanje u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

17. dan: Puket

Uživamo u raju Andamanskog mora, preko dana se kupamo u tirkizno plavom moru a uveče uživamo u uzbudljivom noćnom životu najpoznatijeg tajlandskog letovališta. Noćenje.

Maya Bay

18. dan:  Puket – Koh Phi Phi

Buđenje. Dan rezervisan za fakultativni izlet do ostrva Maya Bay. Posetićemo plažu iz snova gde je sniman istoimeni film Plaža sa Leonardom Di Capriom. Celodnevni izlet, uživanje i sunčane na brodiću. Povratak u hotel. Noćenje.

19. dan: Puket – Rai Leh

Fakultativno – celodnevni izlet koji počinje istraživanjem Panak ostrva. Krećemo u vožnju kanuima , pravi doživljaj prirode. U zavisnosti od plime i oseke prolazimo kroz pećine, ulazimo u lagune kajacima. Sledeća stanica je prelepo ostrvo Hong. U potpunosti se prepuštamo okruženju i uživamo u vožnji kajacima, iskusni Tajlanđani veslači će naše kajake kroz najneverovatnija mesta. Mir, tišina i džungla u lagunama. Čuje se samo udarac vesla u more. Nastavljamo dalje ka čuvenom James Bond ostrvu na kome je snimljen čuveni film o Džejms Bondu “Čovek sa zlatnim pištoljem” . Ukoliko ste imali prilike da pogledate film prepoznaćete mesta iz raznih scena. Odlazimo do ostrva Lana gde uživamo u ostatku dana. Povratak u smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

20. dan: Puket – Chiang Mai

Pakujemo se i sa velikim osmehom na licu napuštamo Puket. Transfer do aerodroma, let za Chiang Mai. Transfer do smeštaja. Noćenje.

21. dan: Chiang Mai

Krećemo u obilazak nekadašnjeg vodećeg budističkog centra Thailanda, obilazimo gradsko jezgro i najstariji hram Chang Mai-a. Pri hramu se nalazi škola budizma. Pričaćemo sa budističkim sveštenicima i polaznicima škole, koji su veoma otvoreni i spremni na razmenu znanja sa ljudima drugih kultura. Slobodno poslepodne. Uveče, poseta night marketu, gde ćemo kupiti stvari neophodne za tracking džunglom. Night market je ogromna tržnica sa tezgama sa raznoraznom robom, kafićima i restoranima…  Noćenje.

 22. dan: Chiang Mai – Džungla

Buđenje i fakultativni  polazak na treking džunglom uz pratnju stručnog vodiča. Nacionalni park je na sat i po udaljen od Chiang Mai-a. Tracking može da počne. Tropska šuma, brda, vodopadi, tropsko voće, smeh, uživanje, znojenje, sunce… to je ono što vas čeka na ovoj avanturi. Par sati pešačenja nas dovodi do tajlandskog plemena, do ljudi koji žive bez struje u kućicama napravljenim od bambusa. Neverovatno. Selo u sred tropske šume. Zalazak sunca u brdima na severu Thailanda nikada nećete zaboraviti. Domaćini nam spremaju severno-tajlandske specijalitete. Možete učestvovati u spremanju hrane. Priredba u čast našeg dolaska u selo sa njihovim plemenskim pesmama, ostaviće vas bez reči. Noćimo u njihovom selu u bungalovu.

Chang mai

23. Dan: Džungla – Chiang Mai 

Posle doručka napuštamo pleme i nastavljamo šetnju. Put nas vodi do prelepog vodopada gde ćemo napraviti pauzu za brčkanje. Nakon pauze, nastavak pešačenja do kampa sa slonovima. Jahanje slonova i fotografisanje, navlači nam kez na lice. Posle jahanja ukrcavamo se u čamac i rafting može da počne. Pola sata lagane borbe sa rekom dovodi nas do splava od bambusa. Nastavak splavarenja mirnim delom reke. Splav nas dovodi do kombija koji nas vraćaju u guest house. Slobodno vreme.  Noćenje.

24. dan: Zlatni trougao (Chiang Mai – Chiang Rai – White Temple)

Krećemo na fakultativni jednodnevni izlet severno od Chang Mai-ja do mesta gde se graniče Tajland, Laos i Burma. Videćemo Beli Hram, jedinstven u Svetu, ukrašen neverovatnim belim i staklenim mozaikom. Slobodno vreme provodimo u kupovini raznoraznih kineskih, tajlandskih i burmanskih rukotvorina i ostalih proizvoda. Povratak u Chiang Mai. Noćenje.

25. dan: Chiang Mai – Bankgok

Slobodan dan do popodnevnih časova kada krećemo za Bangkok. Noćna vožnja.

26. dan: Bangkok

Dolazak u Bangkok u jutarnjim časovima i smeštanje u Guest House. Predlažemo fakultativni obilazak Hrama Wat Trimit – hram zlatnog Bude od 5 tona zlata. Poseta ovim hramovima promeniće vam dotadašnje mišljenje o Thailandu. Uvidećete da je to zemlja sa dugom tradicijom i istorijom. Ove grandiozne građevine nose u sebi snagu vremena i pokazuju veličinu tajlandskog naroda. Posle obilaska idemo u Pratunam, šoping kvart Bangkoka. Ogromni tržni centri sa brdom kvalitetne i jeftine robe, samo su neke od mnogih mogućnosti kupovine. Noćenje.

27. dan: Bangkok

Predlažemo celodnevni fakultativni izlet – obilazak plutajuće pijace. Očaraće vas, mnoštvo brodića pretrpanih egzotičnim voćem, začinima i suvenirima. Zatim poseta Hramu Tigrova – hram poznat po monahu koji je pripitomio tigrove, slikaćemo se sa njima i maziti ih kao da su obične mace 🙂 U povratku, obilazak mosta na reci Kvaj. Ne propustite. Povratak u Bangkok u popodnevnim satima. Slobodno vreme za finalni šoping. Noćenje.

bkk2

28. dan Bangkok – Beograd

Pakovanje stvari, klopa, mali odmor i polako se krećemo prema aerodromu u Bangkoku. Polazak aviona za Beograd sa usputnim presedanjem.

29. dan:  Beograd

Dolazak u Beograd.


SMEŠTAJ:

BANGKOK:  Guesthouse se nalazi u centru turističkog dela Bangkoka (kvart Khao San Road). Poseduje jednostavne dvokrevetne i trokrevetne  sobe, svaka sa kupatilom i klimom. Smeštaj sadrži: Internet centar, perionicu veša, prostoriju za prtljag, sefove, kablovsku i satelitsku televiziju, restoran i bar. 

KOH PHANGAN: Sobe ili bungalovi su dvokrevetni i trokrevetni. Veoma su udobni sa mogućnošću korišćenja besplatnog interneta. Svaka soba ima sopstveno kupatilo.  Sobe i bungalovi se nalaze u blizini  plaža na kojima gosti mogu da uživaju u aktivnostima: Kajak, odbojka na pesku, ribolov. Restoran u okviru resorta nudi širok izbor Tajlandskih i specijaliteta zapadne kuhinje.

PUKET: Smešteni smo u hotelu sa 3* Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Veoma su udobne sa mogućnošću korišćenja besplatnog interneta. Svaka soba ima sopstveno kupatilo.  Sobe se nalaze u širem centru Patonga u blizini night marketa gde se može po najpovoljnijim cenama obezbediti najbolja i najsvežija hrana. Plaža se nalazi na 7min hoda, na kojoj gosti mogu da uživaju u aktivnostima: Kajak, sportovi na vodi, odbojka na pesku, ribolov. 

CHIANG MAI:  Guesthouse nalazi se u centru turističkog dela Chang Mai-ja. Poseduje dvokrevetne i trokrevetne jednostavne sobe, svaka sa kupatilom i klimom. Smeštaj ima: Internet centar, perionicu veša, prostoriju za prtljag, sefove, kablovsku i satelitsku televiziju, restoran i bar.


CENA PAKET ARANŽMANA

1550€

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi + vodič) 

USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe, broj putnika po terminu je ograničen.

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po najpovoljnijim uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 100€ za avio aranžman u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (okvirno 2 meseca pred put), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (nova lokacija); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, JEVREJSKA 13 (u pasažu); tel: +381213006899

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)


Aranžman obuhvata:

– Avio prevoz (Beograd-Bangkok-Beograd)

– Sve transfere prema programu

– 5 noćenja u Guesthouse-u u Bangkoku (1/2 sobe sa kupatilom i klimom)

– 10 noćenja u Bungalovima na Koh Phan Gan-u (1/2 sa kupatilom)

– 4 noćenja u hotelu 3* u širem centru Patonga (Puket) (1/2 sa kupatilom i klimom)

– 4 noćenje u Guesthousu u Chang Mai-ju (1/2 sa kupatilom)

– Organizacija i vodjenje puta

– Stručni vodič za sve vreme boravka na Thai-u

Aranžman ne obuhvata:

– Thailandska viza 60 eur – Više informacija o dobijanju vize možete saznati klikom na link.

– Individualni troškovi

– Fakultativni obilasci

– Hrana

– Doplatu za promenu prevoza unutar Tajlanda (voz – 15 eur po pravcu ili avion – oko 65 eur po pravcu)


NAPOMENE:

U slučaju promene cene avio prevoza od strane Avio kompanije, agencija zadržava pravo da promeni cenu aranžmana.
Prijave najkasnije 45 dana pre polaska.

Cena je garantovana samo kada se uplati celokupan iznos cene avio karte.

Moguće je blago pomeranje datuma putovanja u zavisnosti od raspoloživosti mesta na letovima.

PRIJAVI SE