Beograd, Ruzveltova 10, Tel. +381 11-40-95-295 [email protected] Novi Sad, Jevrejska 13, Tel. +381 21-300-68-99

 FILIPINI

MANILA – PALAWAN – TAAL VULKAN

16 dana – avio

13.01 – 29.01.2018.

09.03 – 24.03.2018.

06.04 – 21.04.2018.

Filipini su arhipelag od 7,107 ostrva, koji se proteže od juga Kine do severnog rta Bornea. Tipično ostrvo koga karakterišu džungle, planinska unutrašnjost, peščane obale pored tirkizno zelene vode i mnoštvo koralnih grebena. Zemlja ima preko stotinu etničkih mešavina i stranih uticaja oblikovanih u jedinstvenu filipino kulturu. Filipini su definisani po svojim smaragdnim poljima pirinča, megalopolisima, vulkanima i nasmejanim stanovnicima. Tragovi španske ere obuhvataju bujne gradske fešte, jedinstvenu špansko- filipinsku arhitekturu, a široko rasprostranjeni centri brze hrane su uticaj Amerikanaca. Uprkos svim spoljnim uticajima, zemlja je i dalje jedinstveni entitet.Manila

Manila– glavni grad Filipina, nalazi se na obali zaliva Manila. Poznata i kao biser Orijenta, kosmpolitski i kameleonski grad, njegovi delovi su i fantastični i kič. Grad ima mnogo toga da ponudi, od najstarijih kineskih četvrti na svetu do veoma modernih noćnih klubova i tržišnih centara.

Plan i program puta:

1. dan: Beograd

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla. Let za Manilu preko nekog od evropskih gradova: Moskva, Beč, Istanbul. Nastavak leta za Manilu.

2. dan: Manila

Dolazak u Manilu. Transfer do smeštaja. Upoznavanje sa filipinskim specijalitetima, običajima i kulturom. Noćenje.

3. dan: Manila

U prepodnevnim satima u dogovoru sa vodičem fakultativna šetnja po centralnoj gradskoj zoni. Videćemo: Citadela Intramuros, San Agustin crkva, Luneta Park (spomenik Rizalu – nacionalnom heroju)… Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan: Manila – Taal vulkan 

Slobodan dan za istraživanje Manile ili dan rezervisan za poludnevni fakultativni izlet na Taal Vulkan koji se nalazi 60 km od Manile. Pripremite se za treking od sat vremena do ivice kratera, gde ćete napraviti nestvarne fotografije vulkana i jezera tirkizne boje u krateru. Nakon trekinga odmorićemo se i uživati u Tagaitai području. Nakon odmora povratak u Manilu.  Slobodno vreme. Noćenje.

5. dan: Manila – Palavan

Budjenje i pakovanje. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma i let za Palavan (Puerto Princesa). Transfer do smeštaja u El Nidu i uživanje može da počne…

05.-13. dan: Palawan

Ostrvo Palawan je poznato po netaknutoj prirodi i egzotičnim plažama i s pravom ga nazivaju pacifički tropski raj. Sve što treba da uradite, jeste da se opustite i uživate. Aktivnosti na ostrvu su različite, od  izležavaju na plaži i uživaju u vodi i suncu, ronjenje do okolnih koralnih grebena, snorkling, vožnja brodićem, kokteli, masaže i naravno island hopping…  Za prave avanturiste, poseta pećinama, podvodnim rekama i vodopadima, netaknutim plažama, istraživanje ostrva motorom… i još mnogo, mnogo toga.

Ostrvo Palawan – Ovo ostrvo, koje obiluje velikom količinom predivnih peščanih plaža i neverovatnom količinom koralnih grebena, smešteno je u Južnom kineskom moru i sa svojih 2000 kilometara obala,jedno je od najvećih na Filipinima. Fantastična kombinacija flore i faune, divlje životinja koje vladaju na kopnu i u vodi,kao i predivni pogled na vodu sa mnogobrojnih delova ostrva, čine ovu regiju jednom od najpopularnijih na Filipinima. S obzirom da se nalazi pod zaštitom UNESCO-a, na obalama Palavana možete naći veliki broj ugroženih i zaštićenih vrsta, poput retkih paunova, male pande ili ljuškastih mravojeda koji odmaraju, što ostrvu daje čar pravog zemaljskog raja.

Ukoliko želite posetiti više ostrva, isprobate ronjenje u arhipelagu Baču i Calamianesa, da se odmarate na predivnim plažama, da pronadjete idealno mesto za rekreaciju, avanturu i uživanje, onda je El Nido, pravo mesto za to. Na južnom delu ostrva, gde je topografija malo grublja, moguće je istraživati planine oivičene džunglom, što Palavan čini savršenim mestom za aktivan odmor.

13. dan: Palawan – Manila

Transfer do aerodroma. Let za Manilu. Dolazak u Manilu i transfer do smeštaja. Noćenje.

14. dan: Manila – Beograd

Slobodan dan za šoping i poslednje fotkanje Manile. Noćenje.

15. dan: Manila – Beograd

Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.

16. dan: Beograd

Dolazak u Beograd. Kraj programa.


Filipini


Manila: Red Planet hotel 2* se nalazi u turističkom delu Manile, poznatom pod nazivom Makati, u kome se nalaze mesta za shopping, restorani, noćni klubovi/pubovi i mnoge druge pogodnosti u kojima turisti uživaju.  Poseduje dvokrevetne i trokrevetne sobe, svaka sa kupatilom i klimom. Smeštaj sadrži: Wi-Fi, perionicu veša, prostoriju za prtljag, sefove, kablovsku i satelitsku televiziju, restoran i bar.

Palawan: Inngo Tourist Inn hotel 2* se nalazi u gradiću El Nido, na severnom delu ostrva, u čijoj okolini se nalaze neke od najpoznatijih plaža Palawana, prelepe lagune i uvale, i sva nestvarna ostrva koja ćemo obilaziti fakultativnim izletima. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne i poseduju sopstveno kupatilo. U blizini smeštaja se nalaze barovi i restorani, u kojima se mogu naći specijaliteti filipinske i zapadne kuhinje.


CENA PROMO PAKET ARANŽMANA

1399€

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi + vodič)


 

USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe, broj putnika po terminu je ograničen.

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po najpovoljnijim uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 100€ za avio aranžman u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (okvirno 2 meseca pred put), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (nova lokacija); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, JEVREJSKA 13 (u pasažu); tel: +381213006899

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

 


Aranžman obuhvata :

 • Avio prevoz (Beograd-Manila-Beograd) sa svim taksama (do 20kg prtljaga)
 • Avio prevoz (Manila-Palawan-Manila) sa svim taksama (do 20kg prtljaga)
 • Svi transferi prema programu
 • Smeštaj u hotelima po planu i programu puta u 1/2 i 1/3 sobama 
 • Organizacija
 • Stručni vodič za sve vreme boravka

Aranžman ne obuhvata :

 • Filipini viza (60 eur) – Više informacija o dobijanju vize možete saznati klikom na link.
 • Individualni troškovi
 • Fakultativni izleti i ulaznice za kulturno istorijske spomenike: (Taal vulkan + Tagatay – 60€, Izleti na Palawanu- 30€ po izletu)
 • Hrana

U slučaju promene cene avio prevoza od strane avio kompanije, agencija zadržava pravo da promeni cenu aranžmana.

Agencija garantuje cenu ukoliko putnik isplati ceo iznos za avio karte.


filipini

FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI:

 • Tagaytay + Tall volcano – Tagaitai je gradić koji se nalazi na nekih 700m iznad nivoa mora i predstavlja jednu od glavnih turističkih atrakcija na Filipinima. Najveća atrakcija grada svakako jeste Tall jezero, koje se nalazi u sklopu Tall vulkana, jednog od najmanjih aktivnih vulkana na svetu. Sa vulkana se pruža nestvaran pogled na okolinu jezera i malo jezero koje se nalazi unutar vulkanskog kratera. Trekking vulkanom traje oko 45 minuta. Pored vulkana i jezera, Tagaitai ima još mnoštvo atrakcija i zanimacija koje posećuje veliki broj turista tokom svog boravka u ovom gradiću, poput farmi cveća nestvarnih boja, zippline-a za one koje vole adrenalin, pregršt mesta sa neverovatnim pogledom i gomilom restorana egzotične filipinske kuhinje.
 • Cadlao kayak & snorkeling tour – Ova se sastoji od posete ostrvu Bokal, nakon čega se duž Kadlao zida dolazi do plaže Paradise,  a zatim nastavljamo ka Ubagon laguni i ostrvu Helicopter. Provešćemo 4 sata vozeći kajak, roniti i odmarati se i sunčati na nekim od najlepših mesta ostrva Palavan.
 • Tura 3 lagune – Obilazimo Small, Big i Secret Lagoon na ostrvu Miniloc, ronimo oko Simizu ostrva i uživamo u prelepoj peščanoj plaži na ostrvu Entulala.
 • Snake island – Prelepa tura u kojoj razgledamo Snake, Lagen i Pinabuyutan ostrva, i posećujemo i ronimo u Cudugnun i Cathedral pećinama…

Filipini

PRIJAVI SE