SUMMER ISLAND MALDIVES 4*


 

Lokacija: Ovo idilično ostrvo dužine 900m i širine 250m, obiluje sa predivnim belim peščanim plažama i bujnom vegetacijom, okruženo kristalno čistom lagunom, nalazi se na 35 kilometara od medjunarodnog aerodroma Male u okviru Severnog Male Atolla-a. Transfer do ostrva se odvija brzim brodom u trajanju od oko 45 minuta.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 2 glavna restorana sa uslugom na bazi švedskog stola,2 bara, prodavnica suvenira, nakita, biblioteka, 1 bazen, spa centar sa tretmanima za lice i telo, ležaljke i peškiri na plaži i bazenu, škola ronjenja. besplatan Wi-Fi u odredjenim delovima resorta

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 156 soba.

Garden room: Nalazi se u bloku od 7 soba sa pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Svaka soba poseduje poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, sef, TV, telefon, ViFi, kuvalo za vodu, kafa / čaj, frižider, nameštenu terasu.

Superior bungalow: Bungalov se nalazi u prizemlju dvojne kuće, koja je podeljena na dve stambene jedinice sa zasebnim ulazom i direktnim pristupom plaži. Svaka soba poseduje poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, sef, TV, telefon, WiFi, kuvalo za vodu, kafa / čaj, frižider, nameštenu terasu.

Superior beach: Soba se nalazi u prizemlju jednospratne zgrade koja je podeljena na četiri stambene jedinice sa zasebnim ulazima. Svaka soba ima direktan izlaz na plažu i poseduje poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, sef, TV, telefon, WiFi, kuvalo za vodu, kafa / čaj, frižider, nameštenu terasu.

Superior vista: Soba se nalazi na prvom spratu zgrade koja je podeljena na četiri stambene jedinice sa zasebnim ulazima. Okružena palminim listovima ,sa predivnim pogledom na okean i plažu, svaka soba poseduje poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, sef, TV, telefon, WiFi, kuvalo za vodu, kafa / čaj, frižider, balkon (namešten).

Premium beach villa: Ova komforna vila sa direktnim pristupom plaži i pogledom na okean nalazi se u zasebnoj prizemnoj kući. Svaka vila poseduje poluotvoreno kupatilo sa tušem i hidromasažnom kadom, toalet, bade mantil, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, mini bar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, telefon, WiFi , čajnik, aparat za espresso, kafa / čaj, nameštenu terasu.

Water Villa: Samostojeći bungalov na stubovima iznad lagune, sa pogledom na okean i direktnim pristupom vodi. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Svaki bungalov ima tuš, hidromasažnu kadu, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, mini bar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, telefon, WiFi, kuvalo za vodu, espresso aparat za kafu / čaj, nameštenu terasu sa ležaljkama.

Usluga: Polupansion, pun pansion, all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: Odbojka na pesku, stoni tenis, badminton,bilijar, teretana.
Uz doplatu: Skijanje na vodi, Banana čamac, katamaran, kajak, jedrenje na dasci,veslanje u stojećem položaju, škola ronjenja.

Wellness:
Uz doplatu: Spa, masaže, kozmetički centar.

Zabava: Povremeno uživo muzika, karaoke, tematske večeri.Sve informacije možete dobiti putem telefona i maila:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

office@mangatrip.rs


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!