COUPLES SANS SOUCI 5* - Ocho Rios


Lokacija: Hotel je smešten na severnoj obali Jamajke, oko 3 km istočno od Ocho Riosa. Čudnovate litice, prirodni mineralni izvori, skrivene pećine, bujna vegetacija i lepota koja oduzima dah čine jedinstven boravak. Do uvale Dolphin i reke Dunn može se doći za 15 minuta vožnjom.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 4 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, azijske i regionalne kuhinje, bar, 4 bazena sa ležaljkama i suncobranima, prodavnica suvenira, market, doktor. Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 148 soba.

U sobama se nalaze dnevni boravak, kuhinja i kupatilo, kao i klima-uredjaj i ventilator. Većina soba ima balkon. Neke jedinice imaju divan pogled na more. Postoje odvojene spavaće sobe. Tu su i sef i mini bar,  frižider, mini frižider i aparat za čaj / kafu. Za dodatnu udobnost putnika na raspolaganju je set za peglanje. Mali dodaci omogućavaju odličan boravak, uključujući pristup internetu, telefon, TV, radio, CD plejer i ViFi (besplatno). Kupatila su opremljena tušem, kadom i hidromasažnom kadom. Fen za kosu i ogrtači se mogu koristiti za svakodnevnu upotrebu.

Usluga: Noćenje sa doručkom, all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: jedrenje, skijanje na vodi, teretana, odbojka na pesku, stoni tenis, joga, aerobik, pedalino.
Uz doplatu: PADI škola ronjenja, tenis, golf, snorkeling, kanu, katamaran.

Wellness:
Uključeno u cenu: parna kupatila
Uz doplatu: Spa, beauty centar, masaže.

Zabava: živa muzika nekoliko puta nedeljno, zabavni program, bilijar.