VEINTIUNO HOTEL 4* - Las Palmas


Lokacija: Ovaj atraktivan hotel nalazi se u srcu grada, starog Vegueta kraja. Okružen brojnim radnjama, restoranima, turističkim atrakcijama, predstavlja idealno polaznu tačku za istraživanje grada. Divno dvorište sa bazenom, pružiće vam preko potreban odmor.

Hotel: Gostima su na raspolaganju restoran koji poslužuje specijalitete internacionalne, mediteranske, regionalne, španske i vegeterijanske kuhinje, bar, bazen sa ležaljkama i sunobranima, terasa za sunčanje, parking (uz doplatu). Gostima je dostupan internet  u celom hotelu uz doplatu.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 11 soba.

Premium room: nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na ulicu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (bez doplate), telefon, SAT TV, internet , kupatilo, fen za kosu.

Deluxe room: nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na ulicu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (bez doplate), telefon, SAT TV, internet , kupatilo, fen za kosu.

Standard room: nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na ulicu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (bez doplate), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu.

Superior room: nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na dvorište. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (bez doplate), telefon, SAT TV, internet , kupatilo, fen za kosu.

Usluga: Noćenje sa doručkom.