ROYALTON PUNTA CANA RESORT & CASINO 5* - Punta Cana


Lokacija: Hotel je pozicioniran direktno na beloj peščanoj plaži Bavaro, na istočnoj obali Dominikanske Republike, u mestu Punta Cana. Uz moderan ambijent, aquapark i all inclusive uslugu ovaj hotel predstavlja savršeno mesto za odmor i opuštanje. Od medjunarodnog aerodroma Punta Cana udaljen je oko 27 km.

Hotel: U okviru hotelskog kompleksa gostima je na raspolaganju čak 10 restorana u kojima se služe specijaliteti regionalne, ali i internacionalne kuhinje, kao i 7 koktel, snack i plažnih barova u kojima svakodnevno mogu uživati u raznovrsnim pićima i koktelima. Hotel u svom sastavu ima i 3 spoljašnja bazena uz besplatnu upotrebu ležaljki i suncobrana, a u okviru jednog od bazena i aquapark sa 7 tobogana. Osim toga, u sklopu hotela se nalazi suvenirnica, prodavnica, butik, frizerski salon, lekar, diskoteka, parking i sala za sastanke (korišćenje uz doplatu). Besplatan WiFi je gostima dostupan u celom hotelu i aneksu. Usluga čuvanja dece moguća je uz doplatu.

Smeštaj: Hotel ima 317 soba.

Luxury Room: oko 33 m², sa strane bazena ili bašte, sa pogledom na bazen ili na baštu. Sve sobe  imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, prostor za sedenje, dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, minibar, telefon, internet (besplatno), kablovska TV, kupatilo, bade mantil, papuče, fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Luxury Room DC: oko 33 m², sa strane bazena ili bašte, sa pogledom na bazen ili na baštu. Sve sobe  imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, prostor za sedenje, dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, minibar, telefon, internet (besplatno), kablovska TV, kupatilo, bade mantil, papuče, fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje. Za krevetac je neophodan zahtev.

Luxury Swim Out DC: oko 33 m², sa strane bazena, sa pogledom na bazen. Sve sobe  imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, prostor za sedenje, dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, minibar, telefon, internet (besplatno), kablovska TV, kupatilo, bade mantil, papuče, fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje. Za krevetac je neophodan zahtev.

Luxury Ocean View Room DC: oko 33 m², sa pogledom na more. Sve sobe  imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, prostor za sedenje, dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, minibar, telefon, internet (besplatno), kablovska TV, kupatilo, bade mantil, papuče, fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje. Za krevetac je neophodan zahtev.

Usluga: all inclusive.

Sport i fitness:
Uključeno u cenu:
teretana, aerobik, aquafitness, pilates, joga, fudbal na pesku, odbojka na pesku.
Uz doplatu: ronjenje, kajak, tenis.

Wellness:
Uz doplatu:
sauna, parno kupatilo, masaže, spa i kozmetički tretmani.

Zabava: uživo muzika, karaoke, plesne večeri, časovi plesa, časovi kuvanja, tematske večeri, bilijar, igralište za decu.