HOTEL RIU PALACE PUNTA CANA 5* - Punta Cana


Lokacija: Hotel je smešten direktno uz prelepu peščanu plažu „Arena Gorda“ i nalazi se u okviru resort-a RIU Punta Cana. Udaljen je otprilike 25 km od medjunarodnog aerodroma Punta Cana, a od centra grada Higuey oko 40 km. U neposrednoj blizini hotela nalazi se ulica „Caribbean Street “ sa brojnim prodavnicama, zlatarama i diskotekom.

Hotel: U okviru hotelskog kompleksa gostima je na raspolaganju 6 restorana u kojima se služe specijaliteti regionalne, ali i internacionalne kuhinje, od čega su tri specijalizovana restorana za japansku, špansku odnosno italijansku kuhinju. Isto tako, gosti svakodnevno mogu uživati u raznovrsnim pićima i koktelima u 4 bara u sklopu hotela. Hotel u svom sastavu ima i 5 bazena (od toga je jedan dečji) uz besplatnu upotrebu ležaljki i suncobrana, kao i aquapark „Splash Water World u RIU Resort-u“ sa 6 tobogana, suvenirnicu, prodavnicu, butik, zlataru, frizera i diskoteku. Besplatan WiFi je gostima dostupan u celom hotelu i aneksu. Usluga čuvanja dece moguća je uz doplatu.

Smeštaj: Hotel ima 676 soba.

Juniorsuite Standard: oko 35-38 m², sa pogledom na baštu ili na susedne hotele. Sve sobe  imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, prostor za sedenje, dasku za peglanje, minibar, telefon, internet (besplatno), sat TV, kupatilo, fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje. Krevetac bez doplate, uz obavezan zahtev.

Juniorsuite Superior:  oko 35-38 m². Sve sobe  imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, prostor za sedenje, dasku za peglanje, minibar, telefon, internet (besplatno), sat TV, kupatilo, fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje. Krevetac bez doplate, uz obavezan zahtev.

Juniorsuite Seaview: oko 35-38 m², sa pogledom na more ili ograničenim pogledom na more. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, prostor za sedenje, dasku za peglanje, minibar, telefon, internet (besplatno), sat TV, kupatilo, fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje. Krevetac bez doplate, uz obavezan zahtev.

Suite: oko 67 m², sa ograničenim pogledom na more. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, prostor za sedenje, dasku za peglanje, minibar, telefon, internet (besplatno), sat TV, kupatilo, bade mantil,  fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Usluga: all inclusive.

Sport i fitness:
Uključeno u cenu:
teretana.
Uz doplatu: jedrenje, ronjenje, PADI škola ronjenja, kajak, pedalina.

Wellness:
Uz doplatu:
masaže i kozmetički tretmani.

Zabava: uživo muzika, plesovi.