HOTEL RIU PALACE MACAO 5* - Punta Cana


Lokacija: Hotel je smešten direktno uz prelepu peščanu plažu Arena Gorda i nalazi se u okviru resort-a RIU Punta Cana. U neposrednoj blizini hotela nalazi se ulica „Caribbean Street “ sa brojnim prodavnicama, zlatarama i diskotekom. Od medjunarodnog aerodroma Punta Cana hotel je udaljen otprilike 25 km, a od centra grada Higuey oko 40 km.

Hotel: U okviru hotelskog kompleksa gostima je na raspolaganju 5 restorana u kojima se služe specijaliteti internacionalne kuhinje, od čega su dva specijalizovana restorana za japansku i italijansku kuhinju. Isto tako, gosti svakodnevno mogu uživati u raznovrsnim pićima i koktelima u 3 bara i poslastičarnici, koji se nalaze u sklopu hotela. U svom sastavu hotel ima i 3 bazena uz besplatnu upotrebu ležaljki i suncobrana, kao i aquapark „Splash Water World“ u okviru RIU Resort-u sa 6 tobogana. Suvenirnica, prodavnica, butik, zlatara i diskoteka takođe su sastavni deo hotela. Besplatan WiFi je gostima dostupan u celom hotelu i aneksu.

Smeštaj: Hotel ima 364 sobe.

Double Standard: oko 31 m², sa strane bašte. Sve sobe  imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, dasku za peglanje, minibar, telefon, internet (besplatno), sat TV, kupatilo, bade mantil, fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Double Superior: oko 31 m², sa pogledom na bazen. Sve sobe  imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, dasku za peglanje, minibar, telefon, internet (besplatno), sat TV, kupatilo, bade mantil, fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Junior Suite Deluxe: oko 40 m². Sve sobe  imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, dasku za peglanje, minibar, telefon, internet (besplatno), sat TV, kupatilo, bade mantil, fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Junior Suite Deluxe Superior: oko 40 m². Sve sobe  imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, dasku za peglanje, minibar, telefon, internet (besplatno), sat TV, kupatilo, bade mantil, fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Suite: oko 52 m², sa strane bazena. Sve sobe  imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, dasku za peglanje, minibar, telefon, internet (besplatno), sat TV, kupatilo, bade mantil, fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Suite Jacuzzi: oko 58 m², sa strane bazena. Sve sobe  imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, dasku za peglanje, minibar, telefon, internet (besplatno), sat TV, kupatilo, bade mantil, fen, balkon ili terasu sa đakuzijem i garniturom za sedenje.

Usluga: all inclusive.

Sport i fitness:
Uz doplatu: jedrenje, ronjenje, PADI škola ronjenja, kajak, pedalina, tenis.

Wellness:
Uz doplatu:
masaže i kozmetički tretmani.

Zabava: uživo muzika, tematske zabave.