HOTEL RIU PALACE BAVARO 5* - Punta Cana


Lokacija: Hotel se nalazi direktno na prelepoj peščanoj plaži „Arena Gorda“ u mestu Punta Cana. Udaljen je oko 25 km od medjunarodnog aerodroma Punta Cana, a od centra grada Higuey oko 40 km. U neposrednoj blizini hotela nalazi se ulica „Caribbean Street “ sa brojnim prodavnicama, zlatarama i diskotekom.

Hotel: U okviru hotelskog kompleksa gostima je na raspolaganju 6 restorana u kojima se služe specijaliteti internacionalne kuhinje, od čega su dva specijalizovana restorana za japansku odnosno italijansku kuhinju. Isto tako, gosti svakodnevno mogu uživati u raznovrsnim pićima i koktelima u 5 barova i kafića u sklopu hotela. Hotel u svom sastavu ima i 6 bazena (od toga je jedan dečji) uz besplatnu upotrebu ležaljki i suncobrana, kao i aquapark „Splash Water World u RIU Resort-u“ sa 6 tobogana, suvenirnicu, zlataru, frizera i diskoteku. Besplatan WiFi je gostima dostupan u celom hotelu i aneksu. Usluga čuvanja dece moguća je uz doplatu.

Smeštaj: Hotel ima 610 soba i 12 vila.

Juniorsuite Standard: oko 41 m², u glavnoj zgradi sa strane bašte, sa pogledom na baštu. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, sofa, dasku za peglanje, minibar, telefon, internet (besplatno), sat TV, kupatilo, fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje. Krevetac bez doplate, ali uz neophodan zahtev.

Juniorsuite Superior:  oko 41 m², u glavnoj zgradi sa strane bašte, sa pogledom na dvorište sa fontanom. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, sofa, dasku za peglanje, minibar, telefon, internet (besplatno), sat TV, kupatilo, fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje. Krevetac bez doplate, ali uz neophodan zahtev.

Juniorsuite Jacuzzi Superior: oko 41 m², sa strane bašte. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, sofa, dasku za peglanje, minibar, telefon, internet (besplatno), sat TV, kupatilo, fen, balkon ili terasu sa đakuzijem i prostorom za sedenje.

Suite Jacuzzi: oko 64 m², u glavnoj zgradi. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, sofa, dasku za peglanje, minibar, telefon, internet (besplatno), sat TV, kupatilo, fen, balkon ili terasu sa djakuzijem i prostorom za sedenje.

Suite Jacuzzi Ocean Front: oko 57 m², sa pogledom na more. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, sofa, dasku za peglanje, minibar, telefon, internet (besplatno), sat TV, kupatilo, fen, balkon ili terasu sa đakuzijem i prostorom za sedenje.

Usluga: all inclusive.

Sport i fitness:
Uključeno u cenu:
teretana.
Uz doplatu: jedrenje, ronjenje, PADI škola ronjenja, kajak, tenis.

Wellness:
Uz doplatu:
masaže, spa i kozmetički tretmani.

Zabava: uživo muzika, dečji klub.