HOTEL RIU BAMBU 4* - Punta Cana


Lokacija: Hotel je smešten direktno uz prelepu peščanu plažu „Arena Gorda“ u mestu Punta Cana. Udaljen je otprilike 30 km od medjunarodnog aerodroma Punta Cana, a od centra grada Higuey oko 50 km. Na samo 600 m od hotela nalazi se ulica „Caribbean Street “ sa brojnim prodavnicama, zlatarama i diskotekom.

Hotel: U okviru hotelskog kompleksa gostima je na raspolaganju 7 restorana u kojima se služe specijaliteti internacionalne kuhinje, a od toga su 3 specijalizovana restorana za italijansku, azijsku odnosno špansku kuhinju. Osim toga, gosti svakodnevno mogu uživati u raznovrsnim pićima i koktelima u 6 koktel i snack barova. Hotel u svom sastavu ima i 8 bazena (od toga su dva dečja) uz besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana, kao i aquapark „Splash Water World u RIU Resort-u “ sa 6 tobogana, prodavnicu, mini market, zlataru, frizera i diskoteku. Besplatan WiFi je gostima dostupan u celom hotelu i aneksu.  Usluga čuvanja dece moguća je uz doplatu.

Smeštaj: Hotel ima 1000 soba.

Double Standard: oko 25 m². Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, dasku za peglanje, minibar, telefon, internet (besplatno), sat TV, kupatilo, fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Double Deluxe: oko 28-31 m².  Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, dasku za peglanje, minibar, telefon, internet (besplatno), sat TV, kupatilo, fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje. Neophodan zahtev za krevetac.

Family Room: oko 31 m². Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, dasku za peglanje, minibar, telefon, internet (besplatno), sat TV, kupatilo, fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje. Neophodan zahtev za krevetac.

Family Room Deluxe:  oko 60 m². Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, dasku za peglanje, minibar, telefon, internet (besplatno), sat TV, 2 kupatila, fen, balkon sa garniturom za sedenje. Neophodan zahtev za krevetac.

Suite: oko 46 m². Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, kauč, dasku za peglanje, minibar, telefon, internet (besplatno), sat TV, 2 kupatila, fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje. Neophodan zahtev za krevetac.

Usluga: all inclusive.

Sport i fitness:
Uključeno u cenu:  
teretana.
Uz doplatu:  jedrenje, katamaran, ronjenje, PADI škola ronjenja, kajak, pedalina, tenis.

Wellness:
Uz doplatu:
masaže, spa i kozmetički tretmani.

Zabava: uživo muzika, plesovi, dečji klub, igralište za decu.