DREAMS PALM BEACH PUNTA CANA HOTEL 5* - Punta Cana


Lokacija: Hotel je smešten na istočnoj obali Dominikanske Republike, direktno na peščanoj plaži Bavaro u mestu Punta Cana. Predstavlja savršenu kombinaciju modernog ambijenta i autentičnog karipskog šarma. U svojoj ponudi sadrži brojne aktivnosti i usluge kojima možete ispuniti i upotpuniti vaš odmor. Od aerodroma Punta Cana udaljen je otprilike pola sata vožnje kolima.

Hotel: U okviru hotelskog kompleksa gostima je na raspolaganju 7 restorana u kojima se služe specijaliteti internacionalne kuhinje, poput francuskih, meksičkih, azijskih i italijanskih tradicionalnih jela, kao i raznih jela sa roštilja. Osim toga, gosti svakodnevno mogu uživati u raznovrsnim pićima i koktelima u 8 barova i kafića koji se nalaze u sklopu hotelskog kompleksa. Hotel u svom sastavu ima i 5 bazena (od toga je jedan dečji) uz besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana, kao i suvenirncu, mini market, zlataru, frizerski salon, lekara, diskoteku, casino i sale za sastanke. Besplatan WiFi je gostima dostupan u celom hotelu i aneksu. Usluga čuvanja dece moguća je uz doplatu.

Smeštaj: Hotel ima 500 soba.

Deluxe Tropical View: oko 41 m², sa strane bašte. Sve sobe  imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, dasku za peglanje, minibar (bez doplate), telefon, internet (besplatno), kablovska TV, kupatilo, fen, balkon sa garniturom za sedenje.

Premium Deluxe Tropical View: oko 41 m², sa pogledom na bazen ili na baštu. Sve sobe  imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, dasku za peglanje, minibar (bez doplate), telefon, internet (besplatno), kablovska TV, kupatilo, fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Preferred Club Deluxe Tropical View: oko 41 m², sa strane bašte, sa pogledom na bazen ili na baštu. Sve sobe  imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, dasku za peglanje, minibar (bez doplate), telefon, internet (besplatno), kablovska TV, kupatilo, fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Preferred Club Deluxe Jacuzzi Tropical View: oko 41 m², sa strane bašte, sa pogledom na bazen ili na baštu. Sve sobe  imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, dasku za peglanje, minibar (bez doplate), telefon, internet (besplatno), kablovska TV, kupatilo, kadu sa integrisanim hidromasažnim delom, fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Preferred Club Deluxe Jacuzzi Ocean View: oko 41 m², sa pogledom na more. Sve sobe  imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, dasku za peglanje, minibar (bez doplate), telefon, internet (besplatno), kablovska TV, kupatilo, kadu sa integrisanim hidromasažnim delom, fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Usluga: all inclusive.

Sport i fitness:
Uključeno u cenu:
teretana, aerobik, odbojka na pesku, stoni tenis.
Uz doplatu: tenis.

Wellness:
Uz doplatu:
sauna, parno kupatilo, masaže, spa i kozmetički tretmani.

Zabava: uživo muzika, časovi plesa, tematske večeri, pikado, bilijar, igralište za decu.