Tajland – Bangkok

Posetite Tajland, neodoljivu kombinaciju prirodnih lepota, budističkih hramova, fascinantne istorije, čuvenog gostoprimstva i upečatljive kuhinje. Ova egzotična zemlja je iznenađujuće pristupačna i pogodna za obilazak.

Budizam, koji vlada ovom zemljom, za mnoge predstavlja najpitomiju i najlepšu religiju koja podstiče tolerantnost i ljubav, te je zbog tih principa Tajland jedna od najbezbednijih zemalja na svetu.

Osetite prave čari zemlje smeha. Putujte ležernim tempom što će Vam omogućiti da u potpunosti osetite šarm ove fascinantne zemlje. Našim znanjem i iskustvom pomoći ćemo Vam da prevaziđete kulturne razlike i stopite se sa sredinom. Dopustite nam da Vam pokažemo najlepšu verziju ove prelepe zemlje, koja će Vam pružiti ogromno životno iskustvo.

Bangkok, grad anđela, udara kao grom iz vedra neba. Vrućina i haotična atmosfera uzbuđuju energijom! Kulturološki šok. Fascinantni hramovi, preukusna ulična hrana i šoping ostavljaju malo vremena za odmor. Vreva, gužva, buka, tuk-tuk vozila, turisti iz čitavog sveta u svojoj egzotičnoj priči. Grad hipnotiše spojem starog i novog, istoka i zapada, i vrtoglavih kontradikcija.

Ostrvo Puket

Na koja mesta pomisli turista kada govorimo o egzotičnom odmoru, tirkiznom moru, Suncu i pesku? Jedan od odgovora na ovo pitanje mora biti Puket. Ostrvo Puket nalazi se na  jugu Tajlanda i okružuje ga Andamansko more.  Bilo  je poznata luka još u ranim danima regionalne pomorske trgovine, stecište trgovaca iz Indije, Persije, Burme, Kine, rudarski region, a danas je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija koja nudi mnogo više od  predivne i izuzetno bogate prirode. Puket vam pruža ne samo impresivne plaže, more, šume, raznoliki životinjski svet,već i mogućnost za istraživanje kulture i života. Druga istorija ovog kraja, periodi rata i periodi mira,  oblikovali su današnji Puket. U njemu ćete primetiti varitet etničkih grupa, stilova i kuhinja.  Kinesko – portugalski uticaj u arhitektri stvorio je zanimljiv i jedinstven prostor koji okupira maštu, dok  istovremeno gostoprimstvo lokalnog stanovništva impresionira njegove posetioce. Uživajte u ovom rajskom mestu, okruženom  nestvarnim predelima, bujnom vegetacijom i posmatrajte spektakularne zalaske sunca uz ispijanje egzotičnih koktela od tropskog voća. Odmor na Puketu predstavljaće pravo zadovoljstvo svim članovima porodice, bez obzira na uzrast.