BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

ISLAND

Avantura u zemlji gejzira i vulkana 

7 dana – avio

06.04 – 12.04.2018.
30.04 – 06.05.2018.

Island3

Nedovoljno otkrivena i neistražena, ova mala ostrvska država na samom severu Evrope predstavlja pravu poslasticu za putnike odviknute od komercijalnih destinacija, željne avanture i novih iskustava. Island je zemlja nestvarnih prirodnih lepota u kojoj možete videti gotovo sve: od glečera opasanih ledom, preko polja lave, gejzira i vodopada pa sve do dugačkih plaža od belog i crnog peska, tektonskih ploča, termalnih izvora, plavih kitova, vulkanskih kupola kao i futurističkih građevina i još mnogo mnogo toga. Ovo nije obično putovanje, ovo je avantura koja se pamti čitavog života!

Plan i program puta:

1. dan: Beograd(Budimpešta) – Rejkjavik

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla 2h pre leta ili transfer do aerodroma u Budimpešti(u slučaju da se leti iz Budimpešte). Let za Rejkjavik sa presedanjem. Po sletanju, transfer do smeštaja. Noćenje.

Rejkjavik

2. dan: Rejkjavik

Dobro došli u zemlju vulkana, gejzira i polarnih svetlosti! Dan počinjemo upoznavanjem centralnih gradskih znamenitosti Rejkjavika – najsevernijeg glavnog grada u Evropi. Zgrada Parlamenta, Harpa koncertna dvorana u čijoj blizini se nalazi i rezidencija premijera Islanda, Laugavegur šoping ulica, Halgrimskirkja – katedrala futurističkog izgleda napravljena u sećanje na Islandskog pesnika Halgrimura Petursona koja predstavlja glavno obeležje Rejkjavika. Slobodno vreme za opuštanje pored jezera Tjornin. Noćenje.

3. dan: Rejkjavik – Plava Laguna

Fakultativni izlet do Plave lagune – jednog od 25 svetskih čuda! Ova laguna ispunjena vodom temperature 35 stepeni koja dolazi sa više od 2000m dubine predstavlja rezultat vulkanske aktivnosti Islanda i nalazi se u nacionalnom parku ‘’Svartsengi’’ uklesana u poljima lave. Pravimo pauzu za opuštanje i kupanje u termalnoj vodi bogatoj mineralima i pravljenje nestvarnih fotki. Povratak u Rejkjavik. Slobodno vreme. Noćenje.

Island2

4. dan: Rejkjavik – Zlatni Krug

Slobodan dan za individualne aktivnosti ili vam preporučujemo fakultativni obilazak ‘’Zlatnog Kruga’’- ova čuvena putanja obuhvata jedne od napopularnijih prirodnih lepota Islanda. Gulfos -31 metra visok ‘’zlatni’’ vodopad, gejzir Strokur – najaktivniji gejzir na Islandu koji izbacuje vrele mlazove vode i do 30m u vezduh kao i Tingvelir nacionalni park – mesto gde se spajaju evropska i severno-atlantska tektonska ploča! Nestvarno i živopisno iskustvo! Povratak u Rejkjavik. Slobodno vreme. Noćenje.

Island

5. dan: Rejkjavik – Vik – Saljanadsfoss – Skogafoss

Celodnevni fakultativni izlet do Vika, živopisnog gradića na najjužnijoj tački Islanda. Sam put do ovog mesta je priča za sebe, smenjivanje pejzaža, od vulkanskih plaža do glečera i neverovatnih kamenih formacija. Grad je okružen dramatičnim liticama i nalazi se na plaži od crnog peska sa koje možemo videti oštre stene kako izviruju iz mora. Pravimo pauzu za šetnju i fotografisanje ovog nestvarnog prirodnog ambijenta.  U povratku za Rejkjavik svratićemo do 62m visokog vodopada Skogafoss kao i Seljalandsfoss koga zbog specičnog pada možemo videti sa obe strane. Povratak u Rejkjavik. Slobodno vreme. Noćenje.

Island5

6. dan: Rejkjavik – Beograd (Budimpešta)

Odjavljivanje iz smeštaja. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Let do Budimpešte(Beograda) sa presedanjem.

7. dan: Beograd

Dolazak u Beograd u ranijm jutarnjim satima. Kraj putovanja.


CENA ARANŽMANA

1099€ 

Cena važi do 03.03.2018. posle čega se uvećava za 100€.

Za uplate u celosti do 03.03.2018. cena iznosi 999€.

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi) 


Aranžman obuhvata:

– Avio prevoz Beograd-Rejkjavik-Beograd ili Budimpešta-Rejkjavik-Budimpešta sa svim taksama

– Sve transfere po programu

– 5 noćenja u hotelu 3* u Rejkjaviku u 1/3 ili 1/4 sobama sa kupatilom 

– Organizacija i vodjenje puta

– Stručni vodič za vreme boravka

Aranžman ne obuhvata:

– Doplatu za 1/2 sobu (100 eur po osobi)

– Individualne troškove

– Fakultativne izlete i obilaske

– Hranu


NAPOMENE:

U slučaju promene cene avio prevoza od strane Avio kompanije, agencija zadržava pravo da promeni cenu aranžmana.

Prijave najkasnije 45 dana pre polaska.

Cena je garantovana samo kada se uplati celokupan iznos cene avio karte.

Moguće je blago pomeranje datuma putovanja u zavisnosti od raspoloživosti mesta na letovima.

Za opšte napomene klikni ovde.

PRIJAVI SE