KENDWA ROCKS BEACH HOTEL 4*

NAJLEPŠA PLAŽA ZANZIBARA

NAJMANJA IZRAŽENOST PLIME I OSEKE NA OSTRVU

Najlepša plaža Zanzibara – Kendwa, godinama je izbor Manga putnika. Od svih mesta na ostrvu, ovde su najmanje izražene plima i oseka a plavetnilo okeana najviše dolazi do izražaja. Sitan beli pesak, toplo more, restorani sa ukusnom hranom, obilje egzotičnog voća, nasmejani i uvek raspoloženi lokalci, teraju vas da u potpunosti prihvatite Hakuna Matata moto i probudite hedonistu u sebi. Ovde se uz lep zalazak sunca peva i igra, a proslavlja se svaki pun mesec, kada na Kendwu hrle turisti i lokalci sa celog ostrva, a Full Moon party traje do jutra. Okean nudi i dodatne aktivnosti u kojima se možete oprobati: pecanje, ronjenje, parasailing, wind surfing, skijanje na vodi. Uvek su tu i lokalci, uvek raspoloženi za partiju odbojke ili fudbala na pesku.Kendwa Rocks Beach Hotel 4* Nalazi se na severo-zapadnoj strani ostrva i po nama na najlepšoj plaži na celom ostrvu – Kendwa beach. Sam resort poseduje jedan od najboljih restorana i plažnih barova na celom Zanzibaru, bazen, diving centar, uslugu pranja veša, room service. Gostima su dostupni peškiri za plažu-besplatno. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, svaka sa kupatilom (fen za kosu, peškiri, toaletni pribor). Sobe su dekorisane u Zanzi stilu i svaki tip sobe poseduje sat TV, klimu, sefi wi-fi internet. Poslovanje hotela je prilagođeno najvišim higijenskim standardima. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni).


Forest Room: Sobe su najudaljenije od plaže i nalaze se uz glavnu zgradu. Manje su kvadrature i uređene su nameštajem koji je izrađen od drveta stari Dhow brodova. Sobe su dvokrevetne sa francuskim ležajem / odvojenim krevetima, svaka sa kupatilom i poseduju TV, klimu, sef i wi-fi.

Arabia Room: Standardne sobe koje su deo glavne zgrade. Uređene su u Zanzi-Arapskom stilu. Sobe su dvokrevetne sa francuskim ležajem / odvojenim krevetima ili trokrevetne (dvokrevetne sa dodatnim krevetom), svaka sa kupatilom (fen za kosu, peškiri, toaletni pribor), terasom i poseduju TV, klimu, sef, minibar i wi-fi.

Jacuzzi Bungalow: Sobe najviše kategorije u sklopu hotela. Nalaze se u nivou plaže i najveće su kvadrature. Svaka poseduje trem sa garniturom za sedenje i đakuzijem/bazenom. Sobe su dvokrevetne sa francuskim ležajem , trokrevetne (sa francuskim ležajem i dodatnim krevetom), četvorokrevetne (sa francuskim ležajem i dva pomoćna ležaja) , svaka sa kupatilom (fen za kosu, peškiri, toaletni pribor), terasom i poseduju TV, klimu, sef, minibar i wi-fi.


Teško je odlučiti, da li je bolji izbor ležaljka na pesku, suncobran od trske i hladan kokos ili hladovina tropskog bara i šareni koktel…ili možda i jedno i drugo.HAKUNA MATATA!