EXE LAS PALMAS HOTEL 4* - Las Palmas


Lokacija: Smešten u Las Palmasu, hotel je udaljen oko 30m od prelepe plaže Las Canteras i oko 400m od stanice javnog prevoza. Hotel je od aerodroma udaljen oko 27 km.

Hotel: Gostima su na raspolaganju restoran koji poslužuje specijalitete internacionalne, mediteranske, regionalne, španske kuhinje, bar, bazen sa ležaljkama i suncobranima, krovni djakuzi, usluga pranje veša, menjačnica, parking (uz doplatu), usluga čuavnja dece. Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 114 soba.

Double room: nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na grad. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, balkon sa garniturom za sedenje.

Double room standard: nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na ulicu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno) apparat za čaj/kafu, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu.

Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion.

Sport:
Uključeno u cenu: teretana, joga.

Wellnes:
Uključeno u cenu: sauna, solarijum.
Uz doplatu: masaže, spa centar.