HOTEL SULTAN SANDS ISLAND RESORT 4* - KiwengwaINDIVIDUALNI POLASCI / Primer ponude
(Avio karta sa svim taksama + hotel + transfer
)


Lokacija: Rizort smešten na dugačkoj peščanoj plaži Kiwengwa, na severoistočnoj strani ostrva Zanzibar. Stone Town i aerodrom udaljeni su od hotela oko 45 km.

Hotel: Kompleks inspirisan arapsko-afričkom arhitekturom i ukrašen palmama stvara opuštenu atmosferu sa sadržajima koji osiguravaju potpunu udobnost i uživanje. Gostima su na raspolaganju dva restorana na bazenu i plaži, dva bara, butik i veliki bazen do plaže.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 76 soba.

Pwani Room: nalaze se u vrtu, opremljen u zanzibarskom stilu. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem i WC-om, fen, mrežu protiv komaraca, klima uredjaj, ventilator na plafonu, TV, telefon, mini bar (dodatno se naplaćuje), sef, mesto za sedenje i terasu ili balkon okrenuti ka moru.

Bahari Room: U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem i WC-om, fen, mrežu protiv komaraca, klima uredjaj, ventilator na plafonu, TV, telefon, mini bar (dodatno se naplaćuje), sef, mesto za sedenje i terasu ili balkon, bliže plaži sa pogledom na more i imaju odvojen mali bazen koji mogu da koriste samo gosti ovog tipa sobe.

Usluga: all inclusive

Sport:
Uključeno u cenu: jedrenje na dasci, kajak, jedrenje, pedalina, katamaran, teretana, tenis, odbojka na plaži, stoni tenis…
Uz doplatu: ronjenje.

Wellness:
Uz doplatu: wellness tretmani i masaže u “Oasis Spa”.


Plan i program putovanja :

1. dan: Beograd – Zanzibar

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla i čekiranje za let do Zanzibar (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Sarajevo, Budimpešta…). Let do Zanzibara sa usputnim presedanjem. 

2 – 9 dan: Zanzibar 

Sletanje na Zanzibar. Transfer do odabranog smeštaja. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, kupanje, sunčanje i uživanje na prelepim plažama Zanzibara poput Paje i Kendwe. Predlažemo vam da istražite morski svet Indijskog okeana, posetite Jozani šumu i družite se sa Kolobus majmunima koji se mogu naći samo na Zanzibaru. Otkrijte na farmi začina zašto Zanzibar nazivaju ostrvom začina, plivajte sa delfinima i napravite nezaboravne fotografije na peščanoj adi na sredi okeana. Posetite Prison Island koje je dom džinovskim kornjačama koje mogu da porastu i do jednog metra i žive duže od sto godina, a najstarija među njima ima 192 godine! Istražite Stone Town, grad koji je dom mnogim kulturama: Svahili, arapskoj, indijskoj a prisutan je i uticaj zapadne kulture. 8 noćenja

9. dan: Zanzibar – Begrad

Check out iz hotela i odlazak na aerodrom. Čekiranje za let za Beograd sa usputnim presedanjem.

10. dan: Beograd

Dolazak na mesto polaska. Kraj programa.


Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296


Aranžman obuhvata:
-Avio prevoz (Beograd-Zanzibar-Beograd) sa uključenim svim taksama
-Povratni transfer (aerodrom-hotel-aerodrom)
-Noćenja po programu u hotelu na bazi odabrane usluge koju nudi
-Troškove organizacije putovanja

 Aranžman ne obuhvata:
-Vizu – plaćanje prilikom ulaska u zemlju (50 USD)
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske

-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje