HOTEL GOLD ZANZIBAR BEACH HOUSE & SPA 5* - KendwaINDIVIDUALNI POLASCI / Primer ponude
(Avio karta sa svim taksama + hotel + transfer
)


Lokacija: Moderan hotelski kompleks smešten je na najlepšoj plaži na severozapadu Zanzibar, na peščanoj plaži Kendwa. Grad Stone Town udaljen je oko 55 km, a aerodrom oko 60 km. 

Hotel: Luksuzni hotel i spa centar sa vrhunskom uslugom predstavlja nebeski kutak na rajskom ostrvu. Ovaj luksuzni hotel nudi elegantne sobe, apartmane i vile kako bi gosti mogli da uživaju u intimnoj i opuštenoj atmosferi. Gostima su na raspolaganju dva restorana i bar, koji poslužuju medjunarodnu i domaću svežu hranu, kao i egzotična pića i koktele, bazen, terasa za sunčanje okružene palmama sa koje se pruža pogled na plažu, prodavnica suvenira, butik, zlatara, spa centar i besplatan internet. 

Smeštaj: Hotel ima ukupno 67 soba i 3 vile. 

Deluxe Garden: veličine oko 70 m², nalaze se na zapadnoj strani u prizemlju ili na prvom spratu. Sobe su moderno uredjene i sadrže kupatilo sa kadom i odvojenim tušem, fen za kosu, klima uredjaj, sef (uz doplatu), ventilator, frižider, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, sat TV, besplatan internet, balkon/terasu sa garniturom za sedenje.

Beach Suite: veličine oko 90 m², smeštene na plaži. Sobe su moderno uredjene i sadrže kupatilo sa kadom i odvojenim tušem, fen za kosu, klima uredjaj, sef (uz doplatu), ventilator, frižider, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, sat TV, besplatan internet, balkon/terasu sa garniturom za sedenje. 

Usluga: polupansion,  all inclusive 

Sport:
Uključeno u cenu: fitnes, tenis, odbojka na plaži.
Uz doplatu: windsurfing, kitesurfing, katamaran, PADI škola ronjenja, kajak. 

Wellness:
Uz doplatu: masaže i kozmetički tretmani.


Plan i program putovanja :

1. dan: Beograd – Zanzibar

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla i čekiranje za let do Zanzibar (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Sarajevo, Budimpešta…). Let do Zanzibara sa usputnim presedanjem. 

2 – 9 dan: Zanzibar 

Sletanje na Zanzibar. Transfer do odabranog smeštaja. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, kupanje, sunčanje i uživanje na prelepim plažama Zanzibara poput Paje i Kendwe. Predlažemo vam da istražite morski svet Indijskog okeana, posetite Jozani šumu i družite se sa Kolobus majmunima koji se mogu naći samo na Zanzibaru. Otkrijte na farmi začina zašto Zanzibar nazivaju ostrvom začina, plivajte sa delfinima i napravite nezaboravne fotografije na peščanoj adi na sredi okeana. Posetite Prison Island koje je dom džinovskim kornjačama koje mogu da porastu i do jednog metra i žive duže od sto godina, a najstarija među njima ima 192 godine! Istražite Stone Town, grad koji je dom mnogim kulturama: Svahili, arapskoj, indijskoj a prisutan je i uticaj zapadne kulture. 8 noćenja

9. dan: Zanzibar – Begrad

Check out iz hotela i odlazak na aerodrom. Čekiranje za let za Beograd sa usputnim presedanjem.

10. dan: Beograd

Dolazak na mesto polaska. Kraj programa.


Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296


Aranžman obuhvata:
-Avio prevoz (Beograd-Zanzibar-Beograd) sa uključenim svim taksama
-Povratni transfer (aerodrom-hotel-aerodrom)
-Noćenja po programu u hotelu na bazi odabrane usluge koju nudi
-Troškove organizacije putovanja

 Aranžman ne obuhvata:
-Vizu – plaćanje prilikom ulaska u zemlju (50 USD)
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske

-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje