BLUEBAY BEACH RESORT & SPA 4* - Kiwengwa


Lokacija: Kompleks je smešten direktno na beloj peščanoj plaži Kiwengwa, na severoistočnoj obali Zanzibara. Od Stone Town-a, glavnog grada ostrva, udaljen je oko 45 minuta kolima. Aerodrom Abeid Amani Karume Zanzibar udaljen je oko 45 km.

Hotel: U okviru hotelskog kompleksa gostima su na raspolaganju 3 restorana u kojima se služe specijaliteti internacionalne kuhinje, kao i kafić „Blue deli Terrace Cafe“ i bar na bazenu „Palms Pool Bar“, u kojima mogu uživati u raznovrsnim pićima i koktelima. Hotel u svom sastavu ima 3 bazena (od toga je jedan dečji), parking i konferencijsku salu. Besplatan WiFi je gostima dostupan u celom hotelu i aneksu. Usluga čuvanja dece moguća je uz doplatu.

Smeštaj: Hotel ima 112 soba.

Garden Room: oko 34 m². Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), minibar (uz doplatu), telefon, TV, interenet (besplatno), kupatilo, fen, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Superior Room: oko 34 m². Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), minibar (uz doplatu), telefon, TV, internet (besplatno), kupatilo, fen i balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Junior Suite: oko 63 m². Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), prostor za sedenje, minibar (uz doplatu), telefon, TV, internet (besplatno), kupatilo, fen i balkon sa garniturom za sedenje.

Usluga: polupansion, pun pansion, all inclusive.

Sport i fitness:
Uključeno u cenu: 
teretana, aerobik.
Uz doplatu: surfovanje, katamaran, ronjenje, PADI škola ronjenja, kajak, pedalina, tenis, odbojka na pesku, fudbal na pesku.

Wellness:
Uz doplatu:
 spa i masaže.

Zabava: uživo muzika, plesovi, dečja igraonica.