WELIGAMA BAY RESORT 4* - Weligama


Lokacija: Hotel je smešten u zalivu Veligama, na plaži koja je popularna kako za kupanje, tako i za surf. Nalazi se na oko desetak minuta hoda od samog grada Veligama. Od hotela je vrlo lako doći i do ribarske luke Mirissa, koja je udaljena oko 4,3 km, kao i do poznatog budističkog hrama Veherahena i muzeja čaja Handunugoda, koji su udaljeni oko 14 km. Medjunarodni aerodrom Bandaranaike nalazi se na oko 170 km od hotela.

Hotel: Gostima hotela je na raspolaganju glavni restoran „Cutti Sark“, u kojem se služe specijaliteti internacionalne i lokalne kuhinje, kao i istoimeni bar u kojem mogu uživati u raznoraznim osvežavajućim pićima. Osim toga, u sklopu hotela nalaze se i dva bazena (od toga je jedan dečji) uz besplatnu upotrebu ležaljki i suncobrana, suvenirnica, parking (u zavisnosti od raspoloživosti) i sale za sastanke. Gostima je besplatan WiFi internet dostupan u celom hotelu.

Smeštaj: Hotel se sastoji od 24 sobe, 6 vila i 2 bungalova.

Superior Room: oko 33 m², u glavnoj zgradi, sa pogledom na more ili na vrt. Sve sobe imaju: klimu (besplatno), sef (besplatno), minibar (uz doplatu), telefon, TV, internet (besplatno), kupatilo, bade mantil, fen za kosu, balkon ili terasu. Krevetac je besplatan uz obavezan prethodni zahtev i rezervaciju.

Garden Villa: oko 50 m², sa delimičnim pogledom na more ili na vrt. Sve vile imaju: klimu (besplatno), sef (besplatno), minibar (uz doplatu), telefon, TV, internet (besplatno), kupatilo, bade mantil, fen za kosu, balkon ili terasu sa prostorom za sedenje. Krevetac je besplatan uz obavezan prethodni zahtev i rezervaciju.

Junior Suite: oko 68 m², u glavnoj zgradi, sa pogledom na more ili na vrt. Svi suitovi imaju: klimu (besplatno), sef (besplatno), minibar (uz doplatu), telefon, TV, internet (besplatno), kupatilo, bade mantil, papuče, fen za kosu, balkon ili terasu sa prostorom za sedenje. Krevetac je besplatan uz obavezan prethodni zahtev i rezervaciju.

Family Suite: oko 91 m², u glavnoj zgradi, sa pogledom na more ili na vrt. Svi suitovi imaju: 2 sobe vizuelno odvojene bez vrata, klimu (besplatno), sef (besplatno), minibar (uz doplatu), telefon, TV, internet (besplatno), kupatilo, bade mantil, papuče, fen za kosu, balkon ili terasu sa prostorom za sedenje. Krevetac je besplatan, prethodni zahtev i rezervacija nisu potrebni.

Family Bungalow: oko 75 m², sa delimičnim pogledom na more ili na vrt. Svi bungalovi imaju: 2 sobe, klimu (besplatno), sef (besplatno), minibar (uz doplatu), telefon, TV, internet (besplatno), kupatilo, bade mantil, fen za kosu, balkon ili terasu sa prostorom za sedenje. Krevetac je besplatan, prethodni zahtev i rezervacija nisu potrebni.

Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion.

Sport:
Uključeno u cenu: odbojka na pesku.
Uz doplatu: škola surfa.

Wellness:
Uz doplatu: spa tretmani, masaže.

Zabava: časovi kuvanja, pikado.