TAPROBANA HOTEL 4* - Wadduwa


Lokacija: Smešten u ribarskom selu Wadduwa, na oko 45min od Colomba, rezort Taprobana idealan je za opuštajući odmor. Avangardni dizajn rezorta ušuškanog medju palmama i prelepi zalasci sunca na plaži su neki od detalja koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

Hotel: Gostima su na raspolaganju restoran koji poslužuju specijalitete internacionalne, morske, azijske i regionalne kuhinje, 3 bara, bazen sa ležaljama i suncobranima (integrisan dečji deo), doktor. Gostima je dostupan internet u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 27 soba.

Deluxe Room: veličine oko 50 m², nalazi se u glavnoj zgradi pored bazena sa pogledom na isti. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Super Deluxe: veličine oko 51 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na more ili na bazen. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Suite: veličine oko 78 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa strane mora sa pogledom na more ili na bazen. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje i djakuzijem.                                            

Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion.

Sport:
Uključeno u cenu: teretana.

Wellness:
Uz doplatu: masaže, spa centar, beauty centar.

Zabava: uživo muzika svake večeri, karaoke, bilijar (uz doplatu).