SIDDHALEPA AYURVEDA HOTEL 4* - Wadduwa


Lokacija: Ajurveda, odmaralište velike tradicije, čija arhitektura odražava kulturno nasledje i skladno se uklapa u tropsku prirodu. Smešten na plaži u mestu Wadduwa. Iza letovališta se nalazi železnička pruga Colombo-Galle. Od mesta Kalutare je udaljen oko 6 km. Medjunarodni aerodrom Bandaranaike je udaljen oko 65 km.

Hotel: Gostima su na raspolaganju dva restorana, glavni restoran i restoran na plaži, koji poslužuju specijalitete internacionalne, lokalne, ajurvedske i organske specijalitete, bazen sa integrisanim delom za decu, ležaljke, suvenirnice, doktor. Besplatan internet je dostupan gostima na recepciji i u predvorju.

Smeštaj: Hotel sadrži 50 soba.

Superior Terrace Room:  veličine oko 42 m², nalaze se sa strane bazena ili sa strane bašte i imaju pogleda na bazen ili pogleda na baštu. Sve sobe imaju ventilator, sef, sofu, sto, frižider, aparat za kafu / čaj, telefon, SAT TV, kupatilo, fen za kosu, terasu sa garniturom za sedenje.

Superior Balcony Room: veličine oko 42 m², nalaze se sa strane bazena ili sa strane bašte i imaju pogleda na bazen ili pogleda na baštu, kombinovani dnevni boravak / spavaća soba. Sve sobe imaju ventilator, sef, sofu, sto, frižider, aparat za kafu / čaj, telefon, SAT TV, kupatilo, fen za kosu, balkon sa garniturom za sedenje.

Deluxe Room: veličine oko 49 m², sobe imaju pogled ili na more ili na vrt. Ukupan broj soba u ovoj sobi: 1, podeljen kako sledi: kombinirana dnevna / spavaća soba. Sve sobe imaju ventilator, sef, sofu, sto, frižider, aparat za kafu / čaj, telefon, SAT TV, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Suite Typ1: veličine oko 65 – 69 m², nalaze se na strani bazena ili na strani bašte, imaju pogled na bazen ili pogled na baštu ili bočni pogled na more viši spratovi. Sve sobe imaju ventilator, sef, sofu, sto, frižider, aparat za kafu / čaj, telefon, SAT TV, kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje. 

Usluga: pun pansion.

Sport:
Uključeno u cenu:
teretana, odbojka na pesku.

Wellness:
Uz doplatu:
Vellness zona / Banje „Spa Ayurveda“, masaže, kozmetički tretmani.