HOTEL TAJ BENTOTA RESORT & SPA 5* - Šri Lanka, Bentota


Lokacija: Hotelski kompleks nalazi se na periferiji Bentote, direktno na plaži i okružen je prekrasnom prirodom. Obe strane hotela okružuju kilometri peščanih plaža. Iza hotela nalazi se železnička pruga Colombo-Galle. Glavni grad Kolombo je udaljen oko 62 km. Medjunarodni aerodrom udaljen je 90 km.

Hotel: Na fantastičnoj lokaciji, nalazi se ovaj terasasti hotel najviše klase, okružen je palmama i zelenim površinama. Gostima su na raspolaganju 4 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, kineske, japanske, regionalne, italijanske, francuske, meksičke i indijske kuhinje, bar, bazen sa integrisanim delom za decu/bebe, prodavnica suvenira, zlatara, frizer. Besplatan WiFi dostupan je gostima u celom hotelu.

Smeštaj: Hotel ima 160 soba.

Deluxe Delight Sea View Room: veličine oko 34 m², nalaze se u glavnoj zradi i imaju pogled na more. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, sofu, aparat za kafu/čaj, čajnik, minibar (uz doplatu), telefon, internet (besplatno), SAT TV, kupatilo, fen za kosu, balkon sa garniturom za sedenje.

Superior Charme Sea View Room: veličine oko 34 m², nalaze se u glavnoj zradi i imaju pogled na more. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, čajnik, minibar (uz doplatu), telefon, internet (besplatno), SAT TV, kupatilo, fen za kosu, balkon sa garniturom za sedenje.

Superior Charme Room: veličine oko 34 m². Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, čajnik, minibar (uz doplatu), telefon, internet (besplatno), SAT TV, kupatilo, fen za kosu, balkon sa garniturom za sedenje.

Deluxe Delight Garden View Room: veličine oko 34 m², nalaze se u glavnoj zradi i imaju pogled na vrt. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, čajnik, minibar (uz doplatu), telefon, internet (besplatno), SAT TV, kupatilo, fen za kosu, balkon sa garniturom za sedenje.

Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu:
teretana, aqua aerobik, fudbal, odbojka, odbojka na plaži.

Wellness:
Uz doplatu:
sauna, medicinski wellness, Ayurveda Center.