HOTEL LANKA PRINCESS 4 * - Šri Lanka, Beruwala


Lokacija: Hotel se nalazi direktno na peščanoj plaži Beruwala. Položaj hotela je idealan za izlete brodom po obližnjoj reci Bentota. Hotel je udaljen oko 2 km od mesta Aluthgama i oko 3 km do mesta Beruwala. Medjunarno aerodrom je udaljen oko 95 km

Hotel: Hotel sa posebnim enterijerom i sofisticiranim ambijentom nalazi se u prostranom vrtu. Gostima je na raspolaganju restoran koji poslužuje jela azijske, internacionalne, indijske, lokalne, regionalne kuhinje, morske plodove, jela sa roštilja i jela pripremljena po ayurveda receptima, 2 bara, bazen sa ležaljkama i suncobranima, butik, zlatara. Besplatan WiFi dotupan je gostima u celom hotelu.

Smeštaj: Hotel ima 108 soba.

Superior Room: veličine oko 45 m², nalaze se na strani bašte ili mora, sobe imaju pogled na baštu ili na more. Sve sobe imaju klimu, mrežu protiv komaraca, sef (besplatno), aparat za kafu / čaj, čajnik, minibar (besplatno), telefon, internet (besplatno), SAT TV, kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Superior Plus: veličine oko 45 m², nalaze se na strani bašte ili mora, sobe imaju pogled na baštu ili na more. Sve sobe imaju klimu, mrežu protiv komaraca, sef (besplatno), aparat za kafu / čaj, čajnik, minibar (besplatno), telefon, internet (besplatno), SAT TV, kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Suite: veličine oko 90 m², nalaze se na strani bašte ili mora, sobe imaju pogled na baštu ili na more. Ukupan broj soba u ovoj sobi tipa: 2, podeljen na sledeći način: sastoji se od 2 sobe, vizualno odvojene kliznim vratima. Sve sobe imaju klimu, mrežu protiv komaraca, sef (besplatno), prostor za sedenje, sofu, sto, aparat za kafu / čaj, čajnik, minibar (besplatno), telefon, internet (besplatno), SAT TV, kupatilo, fen za kosu, balkon sa garniturom za sedenje.

Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion plus.

Sport:
Uključeno u cenu: fitnes, aqua fitnes.

Wellness:
Uz doplatu: Spa „Ayurveda center“, masaži, kupke, akupunktura, kozmetički tretmani.