HOTEL AVANI BENTOTA 4* - Šri Lanka, Bentota


Lokacija: Hotelski kompleks nalazi se na dugačkoj peščanoj plaži, okružen prekrasnom prirodom. Glavni grad Kolombo udaljen je 64 kmod hotela. Internacionalni aerodrom Bandaranaike nalazi se na oko 96 km udaljenosti.

Hotel: Hotel izgradjen u holandskom kolonijalnom stilu, kombinacija modernog i tradicionalnog stila stvara zaista poseban ambijent. Gostima su na raspolaganju 2 restorana koja služe specijalitete internacionalne i azijske kuhinje, 2 bara, bazen, terasa za sunčanje, prodavnica suvenira. Besplatan WiFi dostupan je gostima u celom hotelu.

Smeštaj: Hotel ima 75 soba.

Standard Room: veličine oko 24 m², sobe imaju pogled na more. Sobe imaju klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, minibar (uz doplatu), telefon, internet (besplatno), kupatilo, fen za kosu, balkon sa garniturom za sedenje.

Superior Room: veličine oko 31 m², sobe imaju pogled na more. Sobe imaju klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, minibar (uz doplatu), telefon, internet (besplatno), kupatilo, fen za kosu, terasu ili balkon sa garniturom za sedenje.

Deluxe Room: oko 70 m², sobe se nalaze u glavnoj zgradi kod bazena i imaju pogled na more. Sobe imaju klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, minibar (uz doplatu), telefon, internet (besplatno), kupatilo, fen za kosu, terasu ili balkon sa garniturom za sedenje.

Usluga: doručak, polupansion, pun pansion, all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu:
fitnes.
Uz doplatu: windsurfing, snorkling, skijanje na vodi.

Wellness:
Uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani.