HIKKA TRANZ BY CINNAMON 4* - Hikkaduwa


Lokacija: Ovaj moderni hotel smešten je na južnoj obali Šri Lanke. Prelepi otvoreni bazen i peščana plaža, pozivaju na uživanje. Živahno i živopisno mesto pruža mogućnosti za razne aktivnosti, a železnička stanica nalazi se na samo 5 minuta vožnje od hotela, što omogućava jednostavan pristup istraživanju područja.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 2 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, mediteranske, morske, vegeterijanske, azijske i regionalne kuhinje, 2 bara, bazena sa ležaljkama, visećim mrežama i suncobranima. Gostima je dostupan internet u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 150 soba.

Superior Room: veličine oko 36 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa strane mora i pogledom na more ili na bazen. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, frižider, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Deluxe Room: veličine oko 40 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa strane mora i pogledom na more ili na bazen. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, frižider, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Suite: veličine oko 78 m², nalazi se sa strane mora i pogledom na more ili na bazen. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba, 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, frižider, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: noćenje, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: odbojka na pesku, joga, teretana, streljaštvo, fudbal na pesku.
Uz doplatu: PADI škola ronjenja, ribolov, rafting.

Wellness:
Uz doplatu: masaže, spa centar, ayurveda centar.

Zabava: uživo muzika svake večeri, pikado, bilijar (uz doplatu).