CITRUS HIKKADUWA HOTEL 3* - Hikkaduwa


Lokacija: Mali, ugodni hotelski kompleks koji zadivljuje spojem tradicije i modernog. Nalazi se samo na minut od plaže i pruža nestvaran pogled na Indijski okean, dok je u blizini železnička stanica za potrebe istraživanja ostrva. Kilometri peščane plaže sa mnogobrojnim mogućnostima za razne aktivnosti upotpuniće vaš odmor.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 2 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, morske, azijske i regionalne kuhinje, bar, 2 bazena sa ležaljkama i suncobranima. Gostima je dostupan internet u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 90 soba.

Superior Room: veličine oko 29 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa ograničenim pogledom na more ili na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Deluxe Room: veličine oko 30 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: polupansion, pun pansion, all inclusive.

Sport:
Uz doplatu: PADI škola ronjenja, snorkeling, surfovanje, teretana.

Wellness:
Uz doplatu: masaže, spa centar

Zabava: uživo muzika svake večeri, tematske večeri, karaoke.