AVANI KALUTARA 4* - Kalutara


Lokacija: Hotel je smešten direktno na mirnoj, peščanoj plaži i okružen je predivnom prirodom. Nalazi se na malom poluostrvu, izmedju lagune i mora. Od centra grada Kalutara udaljen je oko 4 km, a od medjunarodnog aerodroma Bandaranaike oko 78 km.

Hotel: Gostima hotela je na raspolaganju glavni restoran „Mangrove“, u kojem se služe specijaliteti internacionalne kuhinje, kao i dva bara u kojima mogu uživati u raznoraznim osvežavajućim pićima. Osim toga, u sklopu hotela nalaze se i bazen za decu, parking (u zavisnosti od raspoloživosti) i sale za sastanke. Gostima je besplatan WiFi internet dostupan u celom hotelu.

Smeštaj: Hotel se sastoji od 105 soba.

Superior Courtyard View Room: oko 24 m², u dvorištu, sa pogledom na dvorište. Sve sobe imaju: klimu, sef (besplatno), sto, minibar (uz doplatu), telefon, TV, internet (besplatno), kupatilo, bade mantil, fen za kosu, balkon ili terasu sa prostorom za sedenje. Krevetac je besplatan uz obavezan zahtev.

Superior Lagoon View Room: oko 31 m², u glavnoj zgradi, sa pogledom na lagunu. Sve sobe imaju: klimu, sef (besplatno), sto, minibar (uz doplatu), telefon, TV, internet (besplatno), kupatilo, bade mantil, fen za kosu, balkon ili terasu sa prostorom za sedenje. Krevetac je besplatan uz obavezan zahtev.

Superior Sea View Room: oko 31 m², u glavnoj zgradi, sa pogledom na more. Sve sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj,  minibar (uz doplatu), telefon, TV, internet (besplatno), kupatilo, bade mantil, fen za kosu, balkon ili terasu sa prostorom za sedenje. Krevetac je besplatan uz obavezan zahtev.

Junior Suite: oko 60 m², u dvorištu, sa pogledom na dvorište. Svi suitovi imaju: klimu, sef (besplatno), minibar (uz doplatu), telefon, TV, internet (besplatno), kupatilo, bade mantil, fen za kosu, balkon ili terasu sa prostorom za sedenje. Krevetac je besplatan uz obavezan zahtev.

Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: joga, teretana, odbojka na pesku.

Wellness:
Uz doplatu: kozmetički i spa tretmani, parno kupatilo, masaže.

Zabava: muzika uživo.