THE COCO DE MER HOTEL & BLACK PARROT SUITES 4* - Sejšeli, Praslin


Lokacija: Kompleks je pozicioniran na jugozapadnoj obali ostrva Praslin, tik do male uvale Anse Bois de Rose. Okružen je bujnom i jedinstvenom prirodom i predstavlja savršeno mesto za odmor i opuštanje. Za ljubitelje šetnji po prirodi u okolini se nalaze dobro označene pešačke staze kroz okolne tropske parkove. Udaljenost od aerodroma Praslin Airport je oko 8 kilometara.

Hotel: U okviru hotelskog kompleksa gostima su na raspolaganju 3 restorana u kojima se služe specijaliteti lokalne, ali i internacionalne kuhinje, kao i 2 bara u kojima mogu uživati u raznovrsnim pićima i koktelima. Hotel u svom sastavu ima 4 bazena sa ležaljkama i suncobranima (od toga jedan dečji bazen i jedan bazen samo za odrasle), suvenirnicu, frizera i parking. Besplatan WiFi je dostupan gostima u celom hotelu. Usluga čuvanja dece je moguća uz doplatu.

Smeštaj: Hotel ima 52 sobe.

Standard Room: veličine oko 50m². Sve sobe imaju klimu, ventilator, sef (besplatno), kauč, sto, frižider, aparat za kafu/čaj, minibar (uz doplatu), telefon, sat TV, kupatilo, fen i balkon ili terasu sa garniturom za sedenje. Krevetac bez doplate, upit i rezervacija neophodni. Posluga u sobu uz doplatu.

Superior Room: veličine oko 50m², sa pogledom na more. Sve sobe imaju klimu, ventilator, sef (besplatno), sofu, sto, frižider, aparat za kafu/čaj, minibar (uz doplatu), telefon, sat TV, kupatilo, fen i terasu sa ležaljkama i garniturom za sedenje. Krevetac bez doplate, upit i rezervacija neophodni. Posluga u sobu uz doplatu.

Black Parrot Junior Suite: u glavnoj zgradi, veličine 68-82m², sa pogledom na more. Sve sobe imaju klimu, ventilator, sef (besplatno), sofu, sto, frižider, aparat za kafu/čaj, minibar (uz doplatu), telefon, sat TV, internet (besplatno), kupatilo, fen, ogrtače (besplatno), papuče (besplatno) i balkon sa prostorom za sedenje.

Usluga: noćenje sa doručkom i polupansion.

Sport i fitness:
Uključeno u cenu: 
teretana; kanu, kajak, vaslanje.
Uz doplatu: Tai Chi, yoga, katamaran, ronjenje, ribolov.

Wellness:
Uz doplatu:
 masaže i kozmetički tretmani.

Zabava: muzika uživo, tematske večeri.Sve informacije možete dobiti putem telefona i maila:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

office@mangatrip.rs


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!