RAFFLES SEYCHELLES HOTEL 6* - Praslin


Lokacija: Prvoklasno luksuzno odmaralište na severoistoku od Praslina, u blizini Vallee de Mai, jednog od prirodnih bogatstava Sejšela i UNESCO-ve Svetske kulturne baštine. Pejzaž oko Raffles Seichellesa karakterišu brežuljci, prekrasan pogled na okean i tropsku vegetaciju i pozivaju vas da uživate u kulinarskim iskustvima na otvorenom. Gosti takodje mogu uživati u beloj, 500 metara dugoj peščanoj plaži koja gleda na ostrvo Curieuse. Dužina ostrva je 11km dok je širina 4km.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 3 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, morske, azijske i regionalne kuhinje, bar, bazen sa ležaljkama i suncobranima, butik, usluga čuvanja dece (uz doplatu). Gostima je dostupan internet u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 86 vila.

Garden View Pool Villa: veličine oko 125 m², sa pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, ležaljkama i bazenom.

Ocean View Pool Villa: veličine oko 125 m², sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, ležaljkama i bazenom.

Panoramic Pool Villa: veličine oko 125 m², sa pogledom na more i na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, ležaljkama i bazenom.

One Bedroom Ocean View Pool Villa: veličine oko 200 m², sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: dnevna soba, 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, ležaljkama i bazenom.

One Bedroom Panoramic Pool Villa: veličine oko 200 m², sa pogledom na more i na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: dnevna soba, 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, ležaljkama i bazenom.

Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion.

Sport:
Uključeno u cenu: kajak, ronjenje, teretana, biciklizam.
Uz doplatu: jedrenje, pilates, joga.

Wellness:
Uz doplatu: masaže, spa centar.

Zabava: dečje animacije, sportske animacije, muzika uživo nekolio puta nedeljno.Sve informacije možete dobiti putem telefona i maila:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

office@mangatrip.rs


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!